BES'te Kısmi Ödeme Dönemi 1 Temmuz'da Başlıyor BES'te Kısmi Ödeme Dönemi 1 Temmuz'da Başlıyor

Türkiye'nin en büyük mobilya fuarı durumunda olan CNR İmob fuarı 21/26 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirildi. Fuara Türkiye'nin her yerinden 600'e yakın mobilya üreticisi katılım gösterirken İnegöllü mobilya üreticileri gerek modelleri gerekse stant tasarımları olmak üzere fuarın yıldızı oldu.
Konu ile alakalı bir açıklama yapan İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği Başkanı Okan Güler "Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) öncülüğünde İstanbul Fuar Merkezinde bu sene 16. Sı gerçekleşen Türkiye'nin en büyük mobilya fuarı olan İMOB fuarını pazar günü tamamladık. 600'e yakın mobilya üreticisinin ürünlerini sergilediği fuara gerek yurt içinden gerekse yurt dışından binlerce ziyaretçi geldi. İnegöllü mobilya üreticileri olaraksa fuarda 200'ün üzerinde üreticimizle 30 bin metrekareye yakın bir alanda şehrimizi temsil ettik. Ben buradan tüm üretici meslektaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Çünkü bu fuarla bir kez daha tüm Türkiye'ye gösterdik ki İnegöl ülkemizin mobilya üretim başkenti ve tasarımda fikir lideridir. Gerek ürettiğimiz mobilyaların kalitesi gerek tasarımda gösterdiğimiz çeşitlilik gerekse stantlarımıza verdiğimiz önem ile fuarda tüm stantların arasında İnegöllü firmalarımız kendilerini belli ettiler. İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği başkanı olarak bu bana mutluluk verdi." Dedi.
Fuarda katılımcıların morallerini arttırmanın da çok önemli olduğunu belirten Başkan Güler "Fuarda katılımcılar 6 gün boyunca yüksek moral motivasyonla stantlarında misafirlerini ağırlıyorlar. Bu anlamda İnegöl protokolünün yaptığı ziyaretler bizleri mutlu etti. Buradan da İnegöl Kaymakamımız Sayın Şükrü Görücü, Ak Parti Bursa Milletvekili Sayın Vildan Yılmaz Gürel, İnegöl Başsavcısı Sayın Zekeriya Alper İnanç, İnegöl Belediye Başkanı Sayın Alper Taban, Ak Parti İnegöl İlçe Başkanı Sayın Mustafa Ersan, fuar boyunca bizleri yalnız bırakmayan ve desteğini bizlerden hiçbir zaman esirgemeyen İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Yavuz Uğurdağ ve tüm yönetim kurulu üyeleri, Mobilyacılar Odası Başkanı Sayın Özcan Ayhan, MÜSİAD İnegöl İlçe Başkanı Sayın Mehmet Döngel ve İGİAD Başkanı Sayın Hakan Özdemir'e teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca fuarın mobilyacılarımız açısından maksimum faydalı şekilde geçmesi için MOSFED Başkanımız Ahmet Güleç'in verdiği çaba da teşekkürü fazlasıyla hakkediyor. Ben buradan Ahmet Güleç Başkanıma da bu kadar yoğunluğu arasında bu fuarın iyi geçmesi için gösterdiği çabalar için teşekkür etmek istiyorum." Diye konuştu.
Fuarda İnegöl mobilyası olarak birlik ve beraberlik içinde olmanın önemine de işaret eden Okan Güler, "Birlikten güç doğduğunu bu fuarda bir kez daha gördük. Bu anlamda da tüm üyelerimize bize güvenip arkamızda durdukları için teşekkür ederim." Diyerek sözlerini tamamladı.