MEB'de büyük değişim: Yeni dönemin Milli Eğitim Müdürleri belli oluyor MEB'de büyük değişim: Yeni dönemin Milli Eğitim Müdürleri belli oluyor

Dört aydır aktif olarak devam eden projede Kuzey Makedonya'dan 1, Portekiz'den 2 ve Litvanya'dan 1 okul ile Türkiye'nin farklı şehirlerinden 10 farklı ortak okulun öğretmen ve öğrencileri tarafından çok başarılı çalışmalara imza atıldı. Bakyapı Hacı Ali Bakgör Ortaokulu öğrencileri web 2.0 araçlarını aktif olarak kullanarak, İnegöl'ümüzün tanıtımını yaparken, İngilizceyi de eğlenerek geliştirdiler.

Proje kurucusu olan İngilizce Öğretmeni Özlem Kocaağa " 'What Changed? (Ne değişti?) ' Projesi ile öğrencilerimizin İngilizceyi pratik olarak kullanmaları, İnegöl'ümüzün geleneksel yemekleri ,unutulmaya yüz tutmuş meslekleri,eski oyunları gibi kültürel ögelerini tanıtıp,aynı zamanda farklı kültürlerin geçmiş geleneklerini de öğrenmelerini hefefledik ve projemiz sayesinde başarıya da ulaştığımızı düşünüyorum. Desteklerinden dolayı Okul Müdürümüz Sayın Orhan Erdoğan'a , sevgili öğrencilerimize ve kıymetli velilerimize teşekkür ediyoruz." dedi.