Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa'daki bir dizi programlarının ardından İnegöl'e geldi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, İnegöl programına Mobiliyum AVM'yi ziyaret ederek başladı. Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Talha Timur Han ile yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, AVM'yi gezdi.

MOBİLİYUM'U ÇOK BEĞENDİ

AVM yönetiminden Mobiliyum hakkında bilgiler alan Kılıçdaroğlu, kısa süren ziyaretinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Mobiliyum AVM'yi çok beğendiğini aktaran Kılıçdaroğlu, "Hiçbir yerden kredi almadan, kendi öz kaynaklarıyla ve dayanışma ruhu içinde böyle bir eserin meydana getirilmesi bana göre son derece önemlidir. İnegöllü işadamlarının ne mucizeler yarattığını burada gördük. Olağanüstü güzel ve albenisi yüksek bir mekan. Türk işadamının yaratıcı zekası, çalışkanlığını ve özverisini burada görmek mümkün" dedi.

"DESTEK VERİRİZ"

İnegöl'ün il olma konusundaki düşüncelerinin sorulması üzerine Kılıçdaroğlu, "Bana göre hiçbir sakıncası yok. Destek veririz" diye cevapladı.

BASINA KAPALI TOPLANTI

Ziyaretin ardından Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet Angelacoma Hotel'de düzenlenen toplantıya geçti. İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen toplantıya; Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Genel Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Lale Karabıyık, Doç. Dr. Selin Sayek Böke, Çetin Osman Budak da katıldı.

Erdoğan İstanbul Mitinginde İstanbul'u geri istedi Erdoğan İstanbul Mitinginde İstanbul'u geri istedi

Basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda; Kılıçdaroğlu ile Genel Başkan Yardımcılarının oturduğu masanın arkasına İlçe Teşkilatı tarafından asılan 'İnegöl il olmak istiyor' pankartı dikkat çekti.