Seçmelere İnegöl'den Baykoca Gençlik Spor Kulübü, Kocal Osmanlı Eğitim ve Spor Kulübü ile Anadolu Gençlik Spor Kulübü Sporcu ve antrenörleri katıldı.

30 Ocak Cumartesi günü alt minik-minik-yıldız seçmelerinde Baykoca Gençlik Spor Kulübü 2'ncilik kupasını alarak büyük başarı sergiledi.

Şampiyonaya 14 kulüp 74 sporcu ile katılırken İnegöl'den 10 sporcu ile katılan Baykoca Gençlik Spor Kulübü'nden kategorilerinde Hasan Süleymanoğlu, Hüseyin Süleymanoğlu, Alvida Muhammedova, Uğur Altunel, Berat Özer, Birinci Olurken Nariman Kahramanov, Ramazan Aslanov, Melike Özkan Ve Arif İlimdar ikinci oldular.

Beşiktaş 5 maç sonra galibiyetle tanıştı Beşiktaş 5 maç sonra galibiyetle tanıştı

Kadir Asker ise üçüncü oldu. Kategorilerindeki başarıdan dolayı bursa il 2'ncilik kupasını kürsüde aldılar. Kocal Osmanlı Eğitim ve Spor Kulübü ise beş sporcu ile katıldığı organizasyonda teşvikte Berra Su Kocal birinci, Aynisa Sema Kocal ikinci oldular.

31 Ocak Pazar günü ümit - genç - büyük - veteran seçmelerine ise toplamda 17 kulüp ve 110 sporcu katıldı.

Seçmelerde Kocal Osmanlı Eğitim ve Spor Kulübü 10 sporcu ile katıldıkları organizasyonda Murat Efe birinci oldu, Furkan Osman Kocal, Fatih Soyer, Ahmet Çağatay Akdemir, İrem Sena Kocal ikinci oldular. Talha avcı ise üçüncü oldu.

Veteranlarda ise Özlem Kocal ikinci oldu. Baykoca Gençlik 4 sporcu ile katıldıkları organizasyonda Ertuğrul Çelik ve Eren Ağgül birinci olurken Tuğba Özbey üçüncü oldular.

İnegöl Anadolu Gençlik Spor Kulübü ise 2 sporcu ile katılırken bir sporcu kategorisinde üçüncü oldu.

DESTEK İSTEDİ

Kocal Osmanlı Eğitim ve Spor Kulübü antrenörü İsmail Kocal;

"Spor kursları açarak spora destek olan İnegöl Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne ve lojistik desteğini her zaman esirgemeyen İnegöl Belediyesine ve İnegöl'ümüzün değerli basınına verdikleri destekten dolayı teşekkür ederken, kulüplerimiz adına sporcularımızı tebrik ederiz."

"Aldığımız başarıları İnegöl halkına armağan ediyoruz ve hedeflerimize yenilerini ekledik. Bundan sonra sporcularımızın uluslararası arenalarda İnegöl'ümüzü, Bursa'mızı ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeleri için uğraşıyoruz ve çıtamızı buna göre hazırlıyoruz.

Biz de bu konuda kulüplerimiz adına gerek işadamlarımızdan gerekse yetkili makamlarımızdaki büyüklerimizden destek olmalarını istiyoruz" diye konuştu.