Özellikle son dönemde sıkça dile getirilen dijital değişim ve dönüşüm konusunda her gün yeni bir adımla vatandaşın karşısına çıkan, bu alanda ülke sathında yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren İnegöl Belediyesi, bir yeniliği daha ilçe halkının hizmetine sunuyor. Daha önce özellikle e-devlet hizmetleri konusunda yapılan çalışmalarla alanında Türkiye 1'inciliği elde eden İnegöl Belediyesi, belediyenin vitrini konumundaki web sayfasını da güncelliyor.

VİTRİN YENİLENİYOR

Her alanda olduğu gibi dijitalleşme konusunda da günün şartlarına uyum sağlayarak en yeni teknolojileri şehre entegre eden İnegöl Belediyesi, kendi vitrinini de yenilemek için uzun süredir çalışmalarını sürdürüyordu. İnegöl Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü ekibinin yürüttüğü çağın gerekliliklerine uygun bir web sayfası ve arayüzü oluşturulması çalışmasında sona gelindi. İnegöl Belediyesi'nin www.inegol.bel.tr adresindeki web sayfası, 6 Eylül Pazar günü itibariyle yenilenmiş yüzüyle vatandaşları karşılayacak.

TEKNOLOJİK GELİŞMELERİ YAKINDAN İZLEYEN BİR BELEDİYE

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl Belediyesi'nin köklü kurum kimliği ile 150 yıldır çalışmalarını özveri ile sürdürdüğünü ifade etti. Çağın gereksinimlerini karşılayan, teknolojik atılımları takip eden bir belediye olduklarına vurgu yapan Taban, "Yapay zeka teknolojilerinin konuşulduğu içinde bulunduğumuz zaman diliminde, 7/24 esaslı elektronik belediyecilik hizmetleri ile vatandaşlarımızın işlemlerini kolaylaştırmayı hedefliyoruz. Vatandaşlarımız e-belediye hizmetlerine tek dokunuşla ulaşıyor, zamanı hızlı ve etkin kullanarak en kısa sürede işlemlerini gerçekleştiriyor. İnegöl Belediyesi olarak teknolojinin, yani dijital belediyeciliğin hayatı kolaylaştıran bu yanını büyük başarı ile vatandaşlarımıza sunduk. Bunun en önemli örneklerinden biri e-devlet üzerinden yaptığımız işlem sayısı ve bu alandaki Türkiye 1'inciliğimiz. Daha iyilerini yapmak için de ekibimiz hummalı bir şekilde çalışıyor" dedi.

YouTube'da Devrim: İki Dokunuşla Yapay Zeka Destekli Bölüm Atlama Özelliği YouTube'da Devrim: İki Dokunuşla Yapay Zeka Destekli Bölüm Atlama Özelliği

6 EYLÜL'DE YENİ ARAYÜZE GEÇİLİYOR

Tüm bu gelişmeler ışığında, bugün bir yeniliği daha ilçe halkının hizmetine sunduklarını belirten Başkan Taban, "Web sayfaları kurumların vitrinidir. Bizler de vitrinimizi yenileyerek günün şartlarına uygun bir web sayfası ve arayüzü oluşturmak adına uzun süredir Bilgi İşlem Müdürlüğü ekibimizle mutfak çalışmalarımızı sürdürüyorduk. Nihayetinde bugün mutlu sona ulaştık. Hem görsel anlamda estetik bir yapı hem de teknik içerik olarak vatandaşlarımızın en hızlı ve en kolay şekilde kurumumuzdan haberdar olup işlem yapabileceği bir altyapı üzerinde yeni web sayfamızı 6 Eylül Pazar günü hizmete alıyoruz. Özellikle şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünde bu yeniliği gerçekleştirmek istedik. Yenilenmiş yüzümüzle 6 Eylül itibariyle ilçe halkımızın karşısında olacağımızı ifade ederek emeği geçen arkadaşlarımıza da teşekkürlerimi sunuyorum" açıklamalarında bulundu.