BAYRAM NEŞESİ TÜM AYA YAYILIYOR

İnegöl AVM'de bayram neşesi tüm aya yayılıyor. Kurban Bayramı'nın paylaşmayı, bir olmayı hatırlatan huzurlu ancak bir o kadar da neşeli havası Ağustos ayı boyunca düzenlenen farklı etkinliklerle İnegöl AVM'de yaşatılıyor.

Peki, bu ay İnegöl AVM'nin zengin programında neler olacak?

Alışverişi sosyal yaşamın kalbine taşıyan İnegöl AVM Ağustos ayı programına Sokak Şenlikleri ile başlıyor. İki gün boyunca karikatürist, canlı müzik, canlı langırt, jenga, tahta bacak, maskotlar ve farklı atölyelerle renklenen Sokak Şenlikleri ziyaretçilere enerjisi yüksek bir eğlence sunacak.

HEM ÇOCUKLAR HEM ANNE BABALAR ÇOK EĞLENECEK

İnegöl AVM'deki bayram etkinlikleri ise canlı müzik, Eğlencebaz etkinlikleri, sosis balon, yüz boyama, mini club ve dans gösterileri ile hem büyükleri hem de çocukları mutlu edecek.

Anneleri, bebekleri/çocukları ile sosyal hayatta daha fazla yer alabilmeleri için cesaretlendirmek hedefiyle yola çıkan ve yaptığı söyleşilerle her ay bir şehri ziyaret ederek şimdiye kadar sayısız anneye ulaşan Gezgin Anneler Kulübü de İnegöl AVM'nin konuğu olacak.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nı da adına yakışır şekilde kutlayacak İnegöl AVM, Zafer Bandosu ve greenbox teknolojisinin kullanılacağı Mustafa Kemal Atatürk Hatıra Fotoğrafı etkinliği ile ziyaretçilerini anlamlı bir yolculuğa çıkartacak.

Dev Mandala Boyama Atölyesi, çocukların en sevdiği çizgi filmlerden biri olan Elif'in Düşleri Müzikali ve zengin renk alternatifli Plaj Çantası Kampanyası bu ayın diğer sürprizleri arasında.

İletişim Başkanlığı Yalanladı : Yiyecek ve içecekte KDV artışı yok! İletişim Başkanlığı Yalanladı : Yiyecek ve içecekte KDV artışı yok!