DAHA ÖNCE DE GÖREV YAPMIŞTI

EKPSS giriş belgeleri erişime açıldı EKPSS giriş belgeleri erişime açıldı

Ziyarette konuşan MYO Müdürü Yıldırımhan: "Daha önce üç buçuk sene İnegöl'e hizmet etmiştim. İnegöl, dinamik ve sürekli gelişen yapısıyla çok özel bir yer. Yapmamız gerekenler konusunda tecrübeliyiz. Önce üniversite ile İnegöl'ün üst düzeyde irtibatını sağlamak istiyoruz. Enerjimizi buranın gelişmesi ve büyümesi için harcayacağız. Bu konuda en büyük destekçimiz belediye başkanımız Sn. Alper Taban ve İnegöl halkı olacağından şüphemiz yoktur." dedi.

KENT İLE ÜNİVERSİTE ARASINDA KOPUKLUK OLMASIN

Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah da: "Üniversiteyi yakından tanıyoruz, İnegöl'ün önemli vitrinlerinden birisi olarak görüyoruz. 3 binden fazla öğrencisi var, bu aynı zamanda büyük bir turizm potansiyeli ve ara eleman imkanı demektir. En büyük sorun; kent ile Üniversite arasında ki kopukluk olarak görüyoruz. Yani iki tarafta birbirinden gereği kadar yararlanamıyor.

Biz kent yöneticileri olarak, üniversite den özellikle danışmanlık ve kentin dokusuna uygun kültürel ve sosyal etkinlikler konusunda destek bekliyoruz. Yeni göreviniz hem size hem de İnegöl'ümüze hayırlı olsun. " dedi.

Ziyaret sonrasında Kent Konseyi Tarih Turizm Çalışma Grubu Başkanı Turhan Şahin yazdığı; " 1299'dan günümüze 1299 İnegöllü " kitabını MYO müdürü Hikmet Sami Yıldırımhan'a hediye etti.