2024 Seçim sandık görevlisi ücretleri ne zaman hesaplara yatacak? 2024 Seçim sandık görevlisi ücretleri ne zaman hesaplara yatacak?

İnegöl Mobilya Satış ve Pazarlama Komitesi (İMOSPAK) dün akşam yeni yönetimini belirledi.

MüSiAD İnegöl Şubesi toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda Varol Aydın başkanlığa seçildi. Yapılan oylama sonucunda Barış Bekiz görevi Varol Aydın'a devretti.

Varol Aydın yaptığı açıklamada "Değerli arkadaşlar bu akşam yapılan İmospak başkanlığı seçiminde çoğunluğun oy birliği ile seçildim vermiş olduğunuz desteklerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bana vermiş olduğunuz bu göreve 1 yıl talibim, yıl sonunda daha genç ve dinamik arkadaşlara bayrağı teslim edeceğim. Arkadaşlar İmospak ve İnegöl mobilyamız benim için bir sevdadır, vermiş olduğunuz bu güçle yönetim kurulu arkadaşlarım ve ben var gücümüzle kan kaybı olmadan ve benden önceki dönemlerde başkanlık yapmış arkadaşlarımızın fikirlerini de alarak İmospak en güzel şekilde verimli hale getireceğiz. Yapacağımız protokol ziyaretlerinde ve sivil toplum örgüt temsilcileri ile bir araya gelerek ülke ve İnegöl ekonomisini canlandırmak ve piyasalardan en az zararla çıkmanın yollarını hep beraber arayacağız, bizler bu vesile ile yaptığımız istihbaratlarda İnegöllümüzü ve temsil etmiş olduğumuz firmaları şimdiye kadar yıllık yaklaşık 30-40 milyon TL kayıp ve kaçaktan kurtarmış oluyoruz. Bugünden sonra İmospak üyesi arkadaşlarımızın daha aktif hale getirmek" dedi.