6 HAFTA SÜRECEK

Yaz Okulları Koordinatörü Mehmet Yurttutan yaptığı açıklamada;

"İlim Yayma Cemiyeti İnegöl Şubesinin yaz okulunda, Diyanet İşleri Başkanlığının ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylanan kitaplar kullanıyor.

6 hafta sürecek olan yaz kursunda; Kur'an-ı Kerim, ahlak ve temel dini bilgiler, siyer, fıkhi bilgiler, uygulama dersleri, tasavvuf musikisi, at biniciliği, etütler, piknik, langırt, lunapark, masa tenisi, futbol, yüzme, okçuluk ve her hafta Perşembe günü Gemlik-Karacaali Sosyal Tesislerine kamp programları yapılacak."

SOSYAL ETKİNLİKLER GÖZ DOLDURUYOR

"Birçok sosyal etkinliklerin yanında dini eğitim ve uygulamalı eğitimin olacağı yaz okulu 25 Haziran 2018 tarihinde yoğun bir katılım ile başladı. İlim Yayma Cemiyeti İnegöl Şubesi tarafından düzenlenen Yaz Okulu programı 3 Ağustos 2018 tarihinde sona erecek. Yaz Kursumuza erkek ve kız öğrencilerimiz yoğun bir katılım sağladı."

HOCALARIN TAMAMI HAFIZ

"Çocuklar bizim geleceğimiz. Bu yaz döneminde, hem eğlenmelerine, hem de öğrenmelerini sağlayacak eğitim programları gerçekleştiriyoruz. Yaz okulu programımızda çocuklarımıza sabah kahvaltısı ve etkinlik günlerinde öğle yemekleri ikramında bulunuyoruz. Eğitim verecek hocalarımızın tamamı hafız olup, kendi alanlarında uzman kişilerden oluşmaktadırlar."

Okullar'da Ders Saatleri Kısalıyor mu? Okullar'da Ders Saatleri Kısalıyor mu?

MİLLİ VE MANEVİ EĞİTİM VAR

"Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ahlaki ve dini eğitimler başta olmak üzere, çeşitli kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için başlatmış olduğumuz Yaz Okulu programımız esasen çağımızın sorunları ile mücadele etmektir.

Bizler İlim Yayma Cemiyeti İnegöl Şubesi olarak, ahlaki ve manevi değerleri esas alarak bu programları düzenlemekteyiz."

"Görüyoruz ki yıllardır düzenlediğimiz Yaz Okulumuza bu yıl da ilçe halkımızın büyük bir teveccüh göstermiştir. Bu teveccühten ötürü ilçe halkımıza teşekkür ediyor, geleceğimizin teminatı olan kıymetli çocuklarımıza başarılar diliyorum." dedi.