Kaymakam Arslan mesajında;
"Bütün dargınlıkların unutulduğu ve sevinçlerin doruğa ulaştığı bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlarda yaşanan en güzel paylaşımlardan birisi de büyüklerimizi, hasta, yaşlı ve muhtaç vatandaşlarımızı, aziz şehitlerimizin ailelerini ve kahraman gazilerimizi ziyaret etmek, onların gönüllerini alarak daima yanlarında olduğumuzu hissettirmektir."

İki yıldır dünyada yaşanan Covid-19 salgını sebebiyle bu güzellikleri doyasıya yaşayamadık. Devam eden aşılama çalışmalarının olumlu sonuçlarının yanı sıra kişisel olarak tedbirlere riayet ederek önümüzdeki aylarda feraha kavuşacağız inşallah. Hayatımızın normalleşmesiyle beraber bayramlarımız da bayram olacak inşallah."

Evlerinde her gün 1 gram altın üretiyorlar Evlerinde her gün 1 gram altın üretiyorlar

"Bu duygularla, İlçemizde görev yapan adli ve askeri erkanla, tüm daire amir ve memurlarımızın, siyasi partilerimizin, sivil toplum kuruluşları ve basın mensuplarımızın, mahalle muhtarlarımızın, bayram tatillerini yöremizde geçirmekte olan misafirlerimizin ve tüm İnegöllü hemşerilerimin bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.