Lige Kırklareli beraberliği ile başlayan ve geçtiğimiz hafta Çorumspor'a karşı sahasında şok mağlubiyet alan İnegölspor, ligin güçlü ekiplerinden Sancaktepe'yi ağırladı.

Ali Koç: “Fenerbahçe’nin son 10 yılda başına gelen hangi takımın başına gelmiş” Ali Koç: “Fenerbahçe’nin son 10 yılda başına gelen hangi takımın başına gelmiş”

İlk yarıda silik bir oyun ortaya koyan Bordo Beyazlılar, ikinci yarıya fırtına gibi başladı. Niyazi, ikinci yarının başlarında 3 kez sağ çaprazdan kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonları değerlendiremedi. Gol yine ceza alanı içinde sağ çaprazda Niyazi'nin düşürülmesi sonrası kazanılan penaltıdan geldi. 61'de Niyazi Batuhan Salman takımını 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra da zaman zaman net fırsatlar yakalayan Bordo Beyazlılar farkı açabilecek pozisyonlar da yakaladı. Sancaktepe'nin etkili ataklarında ise kaleci Şener kalesinde adeta devleşti. 8 sarı kartın çıktığı maçta Sancaktepe'de Ogün Bayrak, yaptığı sert müdahale sonrası takımını 10 kişi bıraktı. 6 dakika uzatmanın verildiği maçta son düdük sonrası tribünlerde adete bayram havası esti. Sancaktepeliler ise karşılaşmanın hakemine tepkiliydi. Bordo Beyazlılar bu sonuyla puanını 4'e çıkartırken; Sancaktepe 6 puanda kaldı.