İlhan Baykan; altyapı çalışmaları, problemli kavşaklar, İnegöl'ün il olma konusu ve Belediye Başkanı Alper Taban'ın ilçe başkanları toplantısını değerlendirdi.Altyapı çalışmalarındaki koordinesizliğe dikkat çeken Baykan, "Vatandaşlarımız araç kullanmayı bırakın yürümekte dahi zorluk çeker hale geldi. Oluşan tozdan sıcak yaz günlerinde cam bile açamıyoruz" ifadelerini kullandı. Belediye Başkanı Alper Taban'ın ilçe başkanları toplantısına değinen Baykan, bu toplantıların devam ettirilmesi gerektiğini vurguladı.

Seçimi CHP Kazandı, Mazbata AKP'ye Verildi Seçimi CHP Kazandı, Mazbata AKP'ye Verildi

Başkan Baykan, "Bütün bu olumsuzluklar içerisinde geçtiğimiz hafta CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu'nun, İnegöl'ün il olması isteği ile TBMM'de yapmış olduğu konuşma nedeni ile kendisini tebrik ediyor ve aynı gayreti iktidar milletvekillerinden de bekliyor ve destekliyoruz."

"Bahsetmiş olduğumuz olumsuzluklara önemli ölçüde çare olacağını düşündüğümüz ve aylardır dile getirdiğimiz bir diğer konu da şehrimizde bulunan siyasi partilerin fikrinin alınmasıdır. Bu konunun belediye başkanımız Alper Taban beyin girişimleri ile nihayet başlamış olması ve ilk toplantının yapılmış olması oldukça sevindiricidir." Dedi.