PFDK Sevkleri Açıklandı: Trabzonspor-Fenerbahçe Maçıyla İlgili Sevkler Yok PFDK Sevkleri Açıklandı: Trabzonspor-Fenerbahçe Maçıyla İlgili Sevkler Yok

Kulüp Tesislerinde Başkan Münir Kanar ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan İGİAD Başkanı Hakan Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Bordo-Beyazlı ekibe play-off maratonunda başarı dileklerini iletiler.

Ziyarette konuşan Başkan Özdemir, "Öncelikle zorlu sürecin ardından şehrimizin en önemli markası olan İnegölspor'umuzu Play-Off'lara taşıma başarısı gösteren yönetim kurulumuzu, teknik heyet ve futbolcularımızı kutluyorum. Toplum olarak morale en çok ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde İnegölspor'un başarıları hemşerilerimizin yüzünü güldürmüştür. Sezon başından bu yana büyük fedakarlık ortaya koyan yönetim kuruluna elimizden geldiği kadar hem maddi hem de manevi destek vermeye çalışıyoruz. Dernek olarak İnegölspor'un her daim destekçisi olmaya devam edeceğiz. İnegölspor kentimizin gözbebeğidir. İnegöl gibi bir şehrin takımına çok daha büyük başarılar, hatta Süper Ligin yakışacağına inanıyoruz. Temsilcimizin Play-Off yolunda başarı elde edeceğine can-ı gönülden inanıyoruz. İnşallah yolumuz açık olur, Antalya'dan TFF 1. Lig vizesi alarak döneriz" dedi.

Destek ziyaretinden dolayı İGİAD yönetimine teşekkür eden Kulüp Başkanı Münir Kanar ise, "Hayırlısıyla Play-off ilk maçında Pazartesi günü Antalya'da Manisa Futbol Kulübü ile karşılaşacağız. İnşallah önce Manisa'yı daha sonrada diğer rakiplerimizi yenerek adımızı bir üst lige yazdıracağız. İnegölspor şehrimizin bir markasıdır. Bu marka değerini, değerli futbolcu kardeşlerimle bugünlere kadar getirdik. İnşallah Pazartesi günü saat 21.00'de Antalya'da oynayacağımız Manisa maçını kazanıp, İnegöl'e şampiyonlukla dönmek istiyoruz. Futbolcu kardeşlerime ve hocalarıma güveniyorum. İnegöl'ümüze çifte bayram yaşatmak adına elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz. Bugün yanımızda olan İGİAD yönetimine ve bize destek veren herkese tekrar teşekkür ediyorum" diye konuştu.