TEK ADAM DÖNEMİ BİTSİN

Milletvekili adayı Orhan Sarıbal ziyarette yaptığı açıklamada;

"16 yıllık bir deneyimle karşı karşıyayız. 16 yıllık AKP ve saray rejiminin Türkiye'ye getirdiği süreç açık...

İYİ Parti Kurultayı öncesi Ağıralioğlu'ndan beklenen karar İYİ Parti Kurultayı öncesi Ağıralioğlu'ndan beklenen karar

24 Haziran şunu ifade ediyor; halkımıza açık beyanımızdır, 24 Haziran bir diktatörlüğün, bir otoriterliğin, bir tek adamlığın devam etmesini istemekte midir yoksa demokrasi, özgürlük, insanların kendini ifade edeceği başka bir döneme gidişin en önemli günü müdür?"

BORÇ ÜSTÜNE BORÇ YAPTIK

"AKP iktidarı tarafından deniyor ki 16 yılda biz ülkeyi 3-4 kat büyüttük, 230 milyar dolardan 450 milyar dolara çıkardık. Güzel, sıkıntı yok. Ekonomi yüzde 1'lik zengin için büyümüş. Başka kim için büyümüş? Rantiyeciler, yalancılar, emperyalistler dedikleri...

16 yılda 150 milyar dolar devlet üzerinden faiz verilerek yabancı şirketler... 2002 yılından bugüne kadar içeride bir avuç tefeci banka, şirket, yandaşa verdiği 650 milyar TL faiz... Dışarıya 150 milyar dolar faiz, içeride 650 milyar TL faiz..."

YA SATTILAR YA DA YANDAŞLARIYLA PAYLAŞTILAR

"Büyütülmüş rakamdan para pul alan kesim belli. Başka? Elbette bal tutan parmağını yalar. Eğer sarayın etrafındaysanız, padişahım çok yaşa diyorsanız bütün ülkenin zenginliklerini, servetini devlet eliyle 186 kez değiştirilen kamu ihale kanunu ile akrabalarınıza, eşinize, dostunuza verirsiniz. Bu zenginlik nereden geliyordu?

Bu zenginlik 80 milyon halkımızın bireysel zenginliği ve milli servetleriydi. Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarından kalan ne kadar kamu alanı, maden, ticarethane, tarıma dayalı işletme varsa tümünü sattılar ya da yandaşlarıyla paylaştılar."

KOLTUK İTTİFAKI KURDULAR

"Bu ülkenin değerlerini sattılar. AKP ve yandaşları toplumu yoksullukla terbiye ediyorlar, yoksulluğu yok etmiyorlar onunla yönetiyorlar. 24 Haziran'a geldiğimiz yolda sadece koltuğu, iktidarı korumak, servet başkalarının eline gitmesin diye koltuk ittifakı kuruyorlar. MHP ile muhafazakar milliyetçi bir blok oluşturdular. Niyetleri şuydu FETÖ ile her türlü işbirliği yapıp sonra yönetimi bölüşemediler."

OHAL KALKSIN

"Ülkenin servetini ve yönetimini elinde tutma anlayışıyla iki cambaz bir ipte oynamazdı, birbirlerine düştüler, çıkarlar çatıştı ve 15 Temmuz olayı oldu. 20 Temmuz 2016'da açıktan bir OHAL ilan ettiler. BM'ye 'Biz artık bu ülkede normal yargılama yapmayacağız' dediler. 'Cezaevine attıklarımıza her türlü muameleyi yapacağız' dediler ve o günden sonra bu ülkede FETÖ'cü diye tüm yapıyı değiştirdiler." dedi.

İNEGÖL BENİ TANIYOR

Milletvekili Adayı Erkan Dönmez ise:

"24 Haziran'da yapılacak seçimlerde CHP'nin ülkeyi layık olduğu yere taşıyacağına inanıyorum. İnegöl beni yakinen tanıyor. Bursa Milletvekili adayıyım, Bursa'mıza ve ülkemize yardım edeceğiz."

"Bu bölgenin sorunlarını her zaman Orhan vekilim ile birlikte Ankara'ya taşıyacak olmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bana destek verdikleri için İnegöl'deki tüm hemşerilerimize de teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.