Süper Amatör Ligde A grubunda İznikspor, B grubunda da Gemlikspor lider olarak kapattığı haftada temsilcilerimiz, 3 maçta sadece 1 puan elde ederken Kurtuluşspor"un rakibi Örnekköy maça çıkmadı. Kocatepespor"un ligden çekilmesi nedeniyle Yenicespor haftayı oynamadan 3 puanla kapatırken, Gençlergücü ise haftayı bay geçti.

İNEGÖL, ELİ BOŞ DÖNDÜ

Orhaneli deplasmanında 3 puan mücadelesi veren İnegölspor, 86.dakikada kalesinde gördüğü golle sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Ev sahibi ekip Orhanelispor maça çok hızlı başladı. Baskılı ataklar sonucu 6.dakikada kazanılan serbest vuruşu kullanan Nezih, kaleci Yavuz"u avladı ve takımını 1-0 öne geçirdi. İnegölspor 12.dakikada defansın arkasına sarkan Mahmut Satılmış topu ağlarla buluşturdu 1-1. Orhanliespor, karşılaşmanın son bölümünde İnegölspor ceza alanı içerisinde oluşan karambolde Emre Çayıriçi ile gole ulaştı ve hayati üç puanı hanesine yazdırdı.

Bursaspor'a Şok Ceza! Bursaspor'a Şok Ceza!

KAFKAS İÇİN UMUTLAR AZALIYOR

Örnekköy karşısında aldığı 12-0"lık galibiyetin moraliyle Burgaz karşısına çıkan Kafkasspor, zevkli, mücadeleli ve stresli geçen maçta arzu ettiği golü bulamayınca sahadan 1 puanla ayrıldı. Doksan dakika sonunda Burgazspor istediği 1 puanı alırken Kafkasspor kötü sonuçlara bir yenisini daha alarak üst sıralara tırmanma umudunu yitirmeye başladı. Kafkas Kartalı bu sonuçla 9.sıraya gelirken son 6 haftaya girilen ligde Play-Off"a yükselme hattını 8 puan gerisinde kaldı.

GÜVEN UZATMADA YIKILDI

Demirtaş"ın konuğu olan Güvenspor, 90+1"de kalesinde gördüğü golle 3-2 mağlup olurken rakiplerinin puan kaybettiği haftada önemli bir avantajı değerlendiremedi. Mücadelenin ilk yarısını Karadeniz Güven, İbrahim Oğuzay"ın golüyle 1-0 önde tamamladı. Demirtaşspor, 2.yarıda Yusuf"un 58"de kendi kalesine attığı ve 72"de de Barış Eren"in golleriyle 2-1 öne geçti. Güvenspor"da Yusuf 83"de maçta eşitliği sağlarken, 90+1"de Mustafa"nın şık kafa golüyle Demirtaşspor, karşılaşmadan galibiyetle ayrılan taraf oldu.