İnegöl Belediyesi ile Saadet Partisi arasında yaşanan asfalt tartışması sürerken; İlçe Başkan Yardımcısı ve Siyasi İşler Başkanı Fikret Bayram'dan tartışmayı alevlendirecek bir açıklama geldi.

"Sahada olan bizler gördüğümüz sorunları ve çözüm önerilerimizi sosyal medya üzerinden paylaşmaya devam edeceğiz" diyen Bayram, "Bizi kul hakkı yemekle itham ederken dönüp daha önce şu sorulara kendi içinizde cevap bulmanızı rica ediyoruz. 16 senedir her yağmurda göle dönen İnegöl'de alt yapıya yatırım yapmamak kul hakkı değil midir? Koordinesizlik sebebiyle her yeri çukar ve yamalarla dolu yollarımızda gezerken, araçlarımızın bozulan parçalarına ödediğimiz paralar kul hakkı değil midir?"

Nasıl belediye başkanı olabilirim? Adım adım belediye başkanı olmanın yolları Nasıl belediye başkanı olabilirim? Adım adım belediye başkanı olmanın yolları

"Bursa Büyükşehir Belediyesi özel bir şirketle kar ortaklığı kurarak, İnegöl'ü çevre ilçelerin çöp depolama alanına çevirirken buna sessiz kalmak, hatta belediyeye ait arsaları bedava hibe etmek kul hakkı değil midir? Uludağ'ın eteklerinde yaşarken bizlerin çeşmeden su içememesi, kendi suyumuzu parayla marketten almak kul hakkı değil midir? İnegöl'ün en yoğun bölgesine illa da belediye sarayı dikeceğiz diye ısrar ederek vatandaşı milyonlarca lira zarara uğratmak kul hakkı değil midir? Yeşil Camii kavşağında üç boyutlu yaya geçidi yapacağız diye kavşağı rezil edip bırakmak kul hakkı değil midir?"

2009 yılında köprülü kavşak olarak yapılmasını talep ettiğimiz Yeniceköy kavşağını 11 yıl sonra köprülü kavşağa çevirmek için harcanan yüz binlerce lira kul hakkı değil midir? Avarlar kavşağına yapılan, en az üç lambada durarak geçmek zorunda kaldığımız ayarsız köprülü kavşak kul hakkı değil midir? Alanyurt eski çöp depolama alanına yapılan ve atıl bir şekilde bırakılan o koca park alanı kul hakkı değil midir?"

UYARILARA VE ELEŞTİRİLERE AÇIK OLUN

"Yaşanan bu son olayda da ne yapmış olursanız olun, plansız bir çalışmanın neticesinde orada çalışan işçilerin de emeklerini, vatandaşımızın da parasını harcamak kul hakkı değil midir? Muhalefeti çıtayı düşük tutmakla itham edenlere tavsiyemiz şudur; uyarılara ve eleştirilere açık olun. Muhalefetin çıtasıyla uğraşmak yerine kendi hizmet çıtanızı yükseltmekle ilgili gayret gösterin. Zaten ekonomik sıkıntılar yaşayan halkımızı yaptığınız hatalı işlerle daha da fazla sıkıntıya sokmayın." diye konuştu.