MUMBAİ'DE ÜÇÜNCÜ KEZ DÜZENLENİYOR

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) tarafından 2017 yılında ilki düzenlenen IIFF Hindistan Mobilya fuarı bu yıl 21-24 Kasım tarihleri arasında Mumbai'de üçüncü kez düzenleniyor. Bu sene İMOS tarafından İnegöl'de 5 yıldır yapılan I'm Design etkinliği de ilk kez Mumbai'de düzenlendi.

HİNDİSTAN DEĞİL İNEGÖL FUARI

Organizasyonla ilgili konuşan İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ; "İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneğimizin organize ettiğini ve 3'ncüsünü gerçekleştirmiş olduğumuz Hindistan Mobilya Fuarı ama ben İnegöl Mobilya Fuarı diyorum. Çok önemli bir organizasyon İnegöl ve Türkiye mobilya sanayicisi açısından.

35 İNEGÖLLÜ FİRMA HİNDİSTAN'DA

Bugün itibariyle 35 firmamız fuara iştirak ediyor. Türk ve İnegöl mobilyacısını Hint mobilya sektörüyle buluşturuyoruz. Bugün açılışının gerçekleştirdiğimiz fuar, öncelikle katılan firmalarımıza, İnegöl mobilya sektörüne hayırlar getirir. Bu yapmış olduğumuz organizasyonlar aslında çok ciddi organizasyonlar. Hem şehrimizi hem İnegöl mobilyasını hem de ülkemizi Hindistan'a tanıtmış oluyoruz. Bu aktivitelerin devamını daha profesyonel bir şekilde organize etmek istiyoruz. İnegöl her zaman üzerine düşeni yaptı ve yapmaya da devam edecektir. İMOS'un yaptığı organizasyona bizler de İTSO olarak hem katılarak hem de burada bulunarak hem de ciddi bir şekilde destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

Bakan Işıkhan Açıkladı"Kişi başı milli gelir tarihin en yüksek seviyesinde Bakan Işıkhan Açıkladı"Kişi başı milli gelir tarihin en yüksek seviyesinde

HİNDİSTAN HEDEF PAZARLARIMIZDAN BİRİ

İMOS Başkanı Okan Güler de yaptığı açıklamada; "Hedef pazarlarımızdan olan Hindistan pazarı için Mumbai'de 3'ncü fuarımızı gerçekleştiriyoruz. Türkiye'den 40 firmamız var. Ağırlıklı olarak İnegöl firmaları bu fuara destek ve katkı veriyor. İlk günden itibaren bakarsak baya bir yol kat ettiğimizi görüyoruz. Ürünlerimiz dünyanın her yerinde olduğu gibi Hindistan pazarında da kabul görüyor. Bu bağlamda ben bu organizasyona destek veren meslektaşlarımı canı gönülden kutluyorum. Hem kendi firmaları hem de ülkemiz için ciddi fedakarlıklar da bulunuyorlar. İyi başladık. Hayırlısıyla iyi bir şekilde tamamlayıp, ihracat rakamlarımızı daha üst seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

I'M DESİGN ULUSLARARASI ARENAYA ÇALIŞTI

İstanbul Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Güleç ise şunları söyledi: "Öncelikle bu organizasyonu gerçekleştiren MODEF'e ve İMOS'a teşekkür ediyorum. Organizasyon heyeti gerçekten çok başarılı bir işe imza attı. I'm Design uluslararası arenaya çalıştı. Zaten İnegöl'de tasarım, kalite ön planda. Ama bu gösteriyor ki, dünya tasarım birikimini de sahipleniyoruz. Dünya tasarımcılarını çalıştırıyoruz. Türkiye ve İnegöl mobilyası için dünyanın bir tasarım merkezi olduğu anlatıyoruz. Dünya tasarımlarının, mobilya hikayelerine yön veren bir sektör olduğumuzu gösteriyoruz. Bu konuda inşallah bu çalışmalar devam edecek. Organizasyon heyetini tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum"