Ali Koç takıma veda etti! Ali Koç takıma veda etti!
Yıldırım, maç sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, galip gelebilecekleri maçtan 1 puanla ayrıldıklarını söyledi.

KAZANMAK İSTEDİK
Özellikle ikinci yarıda maçı kazanmak istediklerini ifade eden Yıldırım, “Ona göre de sahada bir tepki verdik. Ama genelde maça baktığımız zamanda ortada geçtiği söylenebilir. Onlarında ilk yarıda net bir pozisyonları var. Bizim belki ikinci yarıda daha fazla pozisyonumuz var. Bir de penaltı var. Genelde denk bir mücadele olduğu söylenebilir. Ama dediğim gibi ikinci yarı biz kazanmak istedik. Her puan değerli. Biz bu puanı değerli görüyoruz. O bakımdan sevinçliyiz.”dedi.

Haftaya derbi niteliği taşıyan maçta Göztepe ile karşılaşacaklarını dile getiren Yıldırım, şöyle konuştu:
“Özellikle 3-4 hafta bir yandan maçlar oynayıp puanları kazanmak isterken, diğer yandan da oyun sitemimizi yerleştirmeye çalışıyoruz. Bunun için biraz daha zamana ihtiyacımız var. Geçen hafta kazandığımız maç, bu hafta 3 puan istedik 1 puan geldi. Bunları çok değerli görüyoruz. Bize zaman kazandırıyor. Her geçen hafta biraz daha iyi olmak için çalışma fırsatı doğmuş oluyor. Göztepe’de önemli bir maç. Bu tip maçlar içerde dışarıda çok fark etmez. Derbi niteliği taşıyor. O maçta kazanmak için oynayacağız. Kazanmak isteyeceğiz. Bir takım hesaplar yapmak için şuanda erken. Tabiî ki bizim kafamızda bazı düşünceler var. Ama şuan onları açıklamakta çok doğru değil.”

GÖZTEPE MAÇI ÖNEMLİ
Futbolcuların saha içerisinde çok güzel mücadele ettiğine değinen Futbol Şube Sorumlusu Celal Ter ise “Hazırlıklarımızı galibiyet üzerine kurmuştuk. Arkadaşlarımızda saha içerisinde gerçekten çok güzel mücadele ettiler. Gönül galibiyetle dönmek isterdi ama Ankaragücü deplasmanından 1 puan almak, yenilmeden dönmekte güzel bir şey.”ifadelerini kullandı.

Haftaya oynanacak olan Göztepe maçına da değinen Ter, “Haftaya oynayacağımız Göztepe maçı da çok önemli. Rakibimiz ikide iki yaptı. Şampiyonluğun güçlü adaylarından biri de Göztepe. Taraftarımızın desteğiyle inşallah haftaya kendi sahamızdan 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Hazırlıklarımız çalışmalarımız bu yönde olacak.”şeklinde konuştu.