Toplantıda konuşan Müftü Kazım Güzel;

"Kuran kurslarımız yaygınlaşıyor. 2 tane gündüzlü 6 tane de yatılı hafızlık yatılı kuran kursumuz var. 60 civarında da normal kuran kursumuz var. Potansiyel olan tüm mahallelerimizde daha da bu kurslarımızı açacağız. Merkez Kuran kursumuzun yanında bir kuran kursumuz yapılıyor. 1 yıl içinde tamamlanacak. 4-6 yaş gurubu kuran kursu sınıflarımız yaygınlaşıyor."

GÖREVİMİZ KURANI'I YAYMAK

"Biz insanlara Kuranı öğretmek ve onlara duyurmakla görevliyiz. Bu nedenle Kuran hizmetini en ücra köyümüze kadar götürmek zorundayız. Alanyurt'ta 8 dönümlük bir arsamız var. Orada en kısa zamanda kuran kursu inşaatına başlayacağız."

ARAKAN'A YARDIM

Bu şekilde kesilmeyen hayvanların eti yenmez! Bu şekilde kesilmeyen hayvanların eti yenmez!

"Bu sene İnegöl'de 310 tane vekaletle kurban kesimi yapıldı. İstanbul'dan sonra Bursa vekaletle kurban kampanyasında ikinci sırada yer aldı. Ayrıca Arakan için yaklaşık 160 bin TL yardım toplandı.

Bu konudaki hassasiyetleriniz için de çok teşekkür ediyorum. Camiler haftasına hazırlanırken camilerimizin iç ve dış temizliklerini gözden geçirmenizi sonbahar dolayısıyla bahçe temizliği ve bakımlarının sağlanmasını rica ediyorum" dedi.