Bursa’da minikler bu merkezde uzayı yaşıyor Bursa’da minikler bu merkezde uzayı yaşıyor

Turgutalp Anadolu Lisesi İngilizce öğretmeni Murat Karapınar bu süreç zarfında öğrencilerinden uzak kalmayarak her gün saat 10.00'da öğrencileri ile tele konferans yöntemi ile bir araya gelerek ders işlemekte.
HERGÜN SAAT 10.00'DA TELEKONFERANS İLE DERS İŞLİYORLAR
Murat Karapınar sosyal medya hesabından yaptığı video paylaşımında şu ifadeleri kullandı "Yaklaşık 4 yıldır Turgutalp Anadolu Lisesi'nde keyifle çalışmaktayım. Bizlere böyle hissettiren aile ortamı sağlayan kurum kültürü oluşturan okul idarecisi ve arkadaşlarıma teşekkür ederim.Bilindiği üzere okullarımızda şuan örgün öğretim yapılamamaktadır. Milli Eğitim Bakanlığımız EBA ve TRT üzerinden 23 Mart tarihinde uzaktan eğitime geçeceğini bildirdi. Ancak okulumuz dil bölümü öğrencileri bu kadar sabırlı değildirler. Onların istek ve teşviki ile biz kendi çapımızda uzaktan eğitim adı altında bir çalışma başlattık. Yaklaşık 2 senedir geceli gündüzlü emek verdiğimiz öğrencilerimizin kendilerini boşlukta hissetmemeleri tatil sürecini verimli geçirebilmeleri adına hafta içi her gün saat 10.00'da evlerimizden telekonferans yolu ile bir araya geliyoruz, ders anlatımı ve soru çözümü yapıyoruz. Bütün öğrencilerimizde aynı kaynak ve ders malzemeleri olduğu için herhangi bir video bağlantısına gerek duymuyoruz. Sınıfta konuşulan anlatılan ne varsa bizler bunu ev ortamında aynı özen ve saygı ile gerçekleştiriyoruz aynı zamanda çay içebiliyoruz. "
OKUL DÖRT DUVARDAN İBARET DEĞİL
Okulun sadece dört duvardan ibaret olmadığını ifade eden Murat Karapınar "Dedikleri gibi okul sadece dört tarafı duvarlarla çevrili üzerinde çatısı olan bir yer değil. Okul bağdır bahçedir ormandır her yerdir. Okul öğrenmeye istekli bireylerin bulunduğu her yerdir. Ne mutlu bana ki sizler gibi öğrencilerim var iyi varsınız iyi ki sizlerin öğretmeniyim."