Hedef Akademi'nin düzenlediği ücretsiz bursluluk sınavı 8-9 Şubat tarihlerinde yapılacak.

UZMAN KADRO

Hedef Akademi Kurucu Müdürü, Matematik Öğretmeni Emrah Göçoğlu, yaptığı açıklamada; "Hedef Akademi olarak son yıllardaki eğitim modellerinin değişikliğinden kaynaklanan farklılıkları göz önünde bulunduruyor ve sınava hazırladığımız öğrencilerimizin ve tabii ki bu noktada daima destekçimiz olan velilerimizin karşısına uzman ve isim yapmış bir öğretmen kadrosuyla çıkiyoruz. Her bir öğrencimizi tek başına bir birey olarak görüyor; eğitim ve rehberlik hizmetlerimizi sunarken bu bireysel farklılıkları göz önünde bulunduruyoruz"

,

BİREYSEL ÇALIŞMA İMKANI

"Bu anlamda da yaptığımız en önemli uygulama öğrencilerimize kitle sınıflarının yanında beşer kişilik masa başı çalışmaları ve bireysel çalışma imkanlarını özgürce sunmaktır. 'Her birey kendi içinde özel bir şekilde degerlendirilmelidir' anlayışından yola çıkarak rehberlik çalışmalarımızi klasik rehberlik anlayışından uzaklaştırarak öğrencinin kendini tanıma, sosyal ve kişisel özellikleri doğrultusunda hedefler belirleme ve hedefi dogrultusunda yapması gereken çalışmaları titizlikle yürütme ve planlama gücüne sahip olması yönünde uygulamalar yapıyoruz" dedi.

Öğrencilerin dikkat etmesi gerekenler Öğrencilerin dikkat etmesi gerekenler

ÖZELLİKLERİNİ FARK ETMELİYİZ

"Her öğrenci bizim için özel ve keşfedilmesi gerek bir cevherdir" diyen Göçoğlu; "Geleceğimiz olan öğrencilerimizin bu özelliklerini fark etmelerini sağlamak için de her çalışma profesyonel isimlerle yapılmaktadır. Hedef akademi ailesi olarak öğrrencilerimizin ve velilerimizin bu süreci sağlıkla yürütebilmeleri için hizmete hazırı."ifadelerini kullandı.

SINAV TARİH VE SEANSLARI

Emrah Göçoğlu, şöyle devam etti: "Bu arada sınav tarihimizi de netleştirdik Ücretsiz bursluluk sınavımız 8 ve 9 Şubat tarihlerinde 10.00, 13.00 ve 16.00 saatlerinde 3 seans olarak 4, 5, 6, 7, 8. sınıflar ile 9,10 ,11. ve 12.sınıflar için yapılacak. Tüm öğrencilerimizi sınavımıza bekliyoruz. Hedefinden vazgeçmeyenler için İnegöl'de Hedef Akademi var"

Göçoğlu, sınava başvurmak isteyenlerin 0542 742 04 27 telefon numarasını arayarak bilgi alabileceklerini de sözlerine ekledi.