Kemalpaşa Mahallesi Camii Sokak numara 5 adresinde hizmet verecek olan Ortodonti Kliniğinin açılışı yoğun katılımla yapıldı.

Belediye Başkanı Alper Taban, Başkan vekili Turgay Yel, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan'ın da katıldığı açılışta mesleği hakkında bilgiler veren Diş hekimi ve Ortodonti uzmanı Hasene Betül Uzer, Ortodontik tedavisiyle çene ve dişlerdeki bozukluğun düzeltildiğini söyledi.

Uzer şöyle devam etti;

"Ortodonti dişlerdeki uyumsuzlukları, diş bozuklarını, çene uyumsuzluklarını, dişlerin ve çenelerin birbirine göre olan konum bozukluklarını düzelten bir diş hekimliği dalıdır. Kliniğimiz, toplumda son yıllarda gittikçe artan ortodontik tedavi ihtiyacının, modern uygulamaların tamamının kullanılarak giderilmesi amacıyla kurulmuştur."

Bayramda bu ikramlara hayır demekten çekinmeyin Bayramda bu ikramlara hayır demekten çekinmeyin

"Çocukluk çağından başlamamız bizim için avantaj oluyor. Genelde gençlerin çok ihtiyacı olan bir tedavi. Ama çok fazla uzman hekim yok. Ben de kendi memleketim olan İnegöl'e gelip burada hizmet etmek istedim. Her yaşta uygulanacak bir tedavi. İskelesel küçük yaşlarda çözülecek problemler yaş ilerledikçe ameliyatla çözülebiliyor. Onun için erken müdahale önemli. İnegöl'de 2 tane Ortodonti Kliniği vardı şuanda 3'e yükseldi. 3 tane de hizmet veren Ortodonti uzmanı var" diye konuştu.

Belediye Başkanı Alper Taban ise büyüyen ve gelişen İnegöl'de yeni bir işyerinin açılmasının mutluluk verici olduğunu belirterek, işyerinin hayırlı olmasını temenni etti.

Konuşmaların ardından yapılan dua sonrası kliniğin açılışı kurdele kesimiyle gerçekleştirildi.