Kamp süresince 4 hazırlık maçı yapan ve bu mücadelelerden 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi ile ayrılan bordo beyazlı ekip 5. hazırlık maçında yarın Organgazispor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Saat 17.00"de oynanacak olan mücadelenin ardından İnegölspor, hazırlıklarına kulüp tesislerinde devam edecek.

13 gün süren kamp çalışmalarında 4 hazırlık maçı oynayan temsilcimiz ilk randevusunda Manavgat Evrenseki ile yenişemeyerek sahadan 1-1"lik skor ile ayrılmıştı. İkinci maçında ise Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Sarıyer"i yeni transferlerinin golleri ile 2-0"la geçerek moral bulan bordo beyazlı ekip üçüncü maçında Konya Selçukluspor"a 3-0 yenilmişti. Kampın son hazırlık maçında ligdeki rakiplerinden İskenderun Demirçelikspor"la karşılaşan temsilcimiz rakibini yeni transferler Berkay"ın (2) ve Koray"ın golleri ile 3-0 yenerek, hazırlık kampını sonlandırmıştı.

Galatasaray ile Pendikspor 2. randevuda Galatasaray ile Pendikspor 2. randevuda

Hazırlık maçları kapsamında Pazar günü Orhangazispor ile Orhangazi"de bir hazırlık maçı yapacak olan İnegölspor, ardından 2 Eylül Pazar günü Oyak Renault karşısında son provasını yapacak. Yeni sezon hazırlıklarını İnegöl"de sürdürecek olan temsilcimiz hafta başından itibaren ise ligin açılış maçında karşı karşıya geleceği Tokatspor maçı hazırlıklarına başlayacak.