Spor toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele edecek olan İnegölspor, sezon hazırlıklarının son virajında. Kızılcahamam kampının ardından 3 günlük bayram izni yapan İnegölspor kafilesi, bugün saat 14.30"da İnegöl"de kulüp tesislerinde toplanıyor. İlk antrenman ise bugün 18.00"da yapılacak.

Kafkasspor Teknik Direktörü Güldüren: "PlayOff oynamak istiyoruz" Kafkasspor Teknik Direktörü Güldüren: "PlayOff oynamak istiyoruz"

Kızılcahamam"da 4 hazırlık maçı oynayan İnegölspor, ilk maçında Manavgat Evrenseki ile 1-1 berabere kalmıştı, ardından 2. Lig takımı Sarıyer"le karşılaşan ve 2-0 galip gelen temsilcimiz, Anadolu Selçuklu ile oynadığı maçta da 3-0 mağlup oldu. Son olarak İskenderun Demir Çelik"le karşılaşan İnegölspor bu hazırlık müsabakasını da 2-0"lık galibiyetle tamamlayarak Kızılcahamam kampına nokta koydu. Bordo-Beyazlılar, oynadıkları hazırlık maçlarında oyun olarak Teknik Direktör Mehmet Bulut"u memnun bırakırken, özellikle yeni transferlerden Berkay attığı gollerle dikkat çekti.

İLK MAÇ DEPLASMANDA

İnegölspor, 9 Eylül"de oynayacakları ilk lig maçı olan Tokatspor müsabakasına kadar 2 hazırlık maçı daha oynamayı planlıyor. İlk maç Pazar günü Orhangazi sahasında Orhangazi ile oynanacak. İkinci hazırlık müsabakası ise 2 Eylül"de İnegöl"de Oyak Renault ile oynanacak. Bu iki müsabakada takımın ideal 11"ini de belirlemeyi hedefleyen Mehmet Bulut, ayrıca altyapıdan A takıma yükselen oyunculara da bu karşılaşmalarda forma şansı verecek.

İnegölspor, önümüzdeki haftadan itibaren ise çalışmalarını Tokatspor maçına yönelik sürdürecek.