Yaptığı başarılı çalışma ve projelerle Türkiye'de adından sıkça söz ettiren İnegöl Devlet Hastanesi, Türkiye'de ilk, dünyada ise sayılı sağlık tarihi, ambulans tarihi ve oyuncak ambulans müzeleri bünyesinde barındırıyor.

Bunamak istemiyorsanız bu vitamini almayı ihmal etmeyin! Bunamak istemiyorsanız bu vitamini almayı ihmal etmeyin!

Bu özel müzeler, Acil Tıp Teknisyeni ve Paramedik Haftası kapsamında Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği (ATT DER) tarafından düzenlenen Altın Ambulans Sağlık Ödüllerinde, İnegöl Devlet Hastanesine altın ambulans onur ödülü kazandırdı.

İstanbul'da düzenlenen ödül töreninde katılan İnegöl Devlet Hastanesi Başhekimi Hayrettin Göçmen ve yönetim kadrosu ödülünü alkışlar arasında aldı.

Göçmen yaptığı açıklamada; Yaşayan ve Yaşatan Hastane mottosu ile insanlara sağlık hizmeti sunmanın yanı sıra, hizmet verdiği şehrin ve mensubu olduğu sağlık sisteminin kaybolması kaçınılmaz geçmiş değerlerini geleceğe taşıma çabaları tüm ülke çapında büyük ilgi görüyor ve yoğun bir şekilde destekleniyor. Hem İnegöl değerlerini yaşatıp geleceğe taşıma, hem İnegöl halkı için ortak bir değer oluşturma, hem de Sağlık Turizminde hastanemizin yerini sağlamlaştırma çabası ve yoğun emekler ile hastane bünyemizde ambulans tarihi ve oyuncak ambulans müzelerimizi hayata geçirdik."

"İnegöl Devlet Hastanemiz; Türkiye'nin en büyük ve en aktif sağlık çalışanları derneği olan Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği'nin bu yıl 6'ncısını düzenlemiş olduğu ve ülkemizin en büyük sağlık sistemi ödülleri olan 'Altın Ambulans Ödülleri' kapsamında 'Altın ambulans onur ödülü' ile taltif edildi. Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Uz. Dr. Semih Korkut, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Sağlık Sen Genel Başkanı Semih Durmuş ve ATTDER Genel Başkanı Abdullah Baltacı'nın da katıldığı törende ödülümüzü '970 İnegöl Devlet Hastanesi çalışanı' adına büyük bir onur ve gururla teslim aldık. Bu ödülü hastanemize layık gören tüm ATTDER yönetimine ve tüm üyelerine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Çalışma ve başarılarımızın en üst düzeyde biliniyor, takip ve takdir ediliyor olması her defasında yorgunluğumuzu alıp götürüyor. Daha yapacak çok işimiz var." diye konuştu.