İnegöl Devlet Hastanesi Psikiyatri bölümünde tek doktorla hizmet verilmesi, hastaları mağdur ediyor. Salı ve Perşembe günleri öğleden sonra heyete giden doktor hastalara yetişemiyor. İnternetten alınan sıralar en erken 2 ay sonrasına veriliyor.

Bilim İnsanları Açıkladı: Koronavirüs Aşıları Kalp Hastalıklarını Tetiklemiyor Bilim İnsanları Açıkladı: Koronavirüs Aşıları Kalp Hastalıklarını Tetiklemiyor

Konuya ilişkin görüşlerini aldığımız Sağlık-Sen İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Aydın, çözüm konusunda bayramdan sonra adım atılmasını beklediklerini söyledi.

Aydın; "Yaklaşık 3-4 aydır psikiyatri doktorumuz teke düştü. Bursa'dan geçici olarak gelen doktorumuz var ama o da heyete hizmet ediyor. İnegöl'de psikiyatri hastamız çok, heyet hastası çok. Heyetler artık sarkmaya başladı. Aldığımız bilgilere göre doğum izninde olan bir doktorumuz var. O yakında başlayacak. Bir tane de Haziran döneminde İnegöl'ü tercih edecek olan bir doktorumuz olduğunu başhekim bey söylemişti. O da gelince 3 doktor ile rahatlarız. Keşke 4 olsa. Ama çok ciddi sıkıntı var. Doktor hanım kafayı yemek üzere" dedi.