Göreve başladıktan sonra ilçe devlet hastanelerini ziyaret ederek incelemelerde bulunan Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, İnegöl Devlet Hastanesini de ziyaret etti.

Başhekim Hayrettin Göçmen ve hastane yönetimiyle birlikte hastaneyi gezen Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, pandemi servislerini ve poliklinikleri ziyaret ederek hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Yavuzyılmaz, "Vaka sayıları ve hastaneye yatışlarda artışlar oldu. Son dönemdeki dalgadan Bursa yoğun etkilendi. Bizler özellikle son dönemde, artan hasta yoğunluğuna paralel olarak yoğun bakım sayılarında ciddi artışa gittik. Yaklaşık 250 yatak sadece devlet hastanelerimizde yatak ilavesi yaptık. Bunun yanında çalışan sağlık personelimizi dengeli bir şekilde süreci yönetecek hale getirdik. Ne kadar iyi hizmet ederseniz edin her şeyin belli bir sonu ve sınır var."

Kalp krizi geçiren adamın yardımına ambulans helikopter yetişti Kalp krizi geçiren adamın yardımına ambulans helikopter yetişti

"Vatandaşlar sürece destek olmalı. Maske, mesafe ve temizlik olmazsa olmazımız. Bunun yanında ev oturmaları, sosyal toplantılar ve aile toplantılarından uzak durmak. Bu dönemde bu tür toplantılar virüse gerçekten davetiye çıkarıyor. Mümkün olduğu kadar kurallara uymak gerekiyor. Bizler hiçbir kısıtlama olmasını istemiyoruz ama buna mecburuz. Önlemlerimizi ne kadar sıkı tutarsak, kısıtlamalarda bu süreçte o denli hafif olur. Vatandaşımızın bize destek olmasını bekliyoruz." diye konuştu.