NURİ PAKDİL'DEN ÖRNEK İKRAM

Muharrem Ayı münasebetiyle İnegöl'de Aşure ikramı geleneği yaşatılırken, İnegöl Nuri Pakdil İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri anlamlı bir etkinliğe imza attı. Öğrenciler harçlıklarından biriktirdikleri paralar ile aşure yaptırarak Okul bahçesinde misafirlere ikram ettiler. Öğrencilerin, harçlıkları ile aşure yapma etkinliğine Okul Aile birliği yönetimi ve öğretmenler de maddi destek verdiler.

Öğrencilerin; öğretmenleri ve Okul Aile Birliği yöneticileri ile yaptıkları aşure ikramına, İnegöl Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, Milli Eğitim Şube müdürleri, okul müdürleri ve birçok veli katıldı. Aşure sonrası okul bahçesinde topluca bereket duası da yapıldı.

Okullar ne zaman kapanacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Okullar ne zaman kapanacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor?

"NURİ PAKDİLLİ OLMAK BİR AYRICALIKTIR"

Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, bu anlamlı etkinlik sebebi ile Okul idaresini ve öğrencileri tebrik etti. Okul Müdürü Kübra Öner, yaptığı açıklamada; " Aşure; kardeşliğimizin, bereketin, birlik ve paylaşımımızın sembolüdür. Öğrencilerimizin, harçlıkları ile aşure yaptırıp okul bahçesinde ikram etmeleri bizleri onurlandırdı. Tüm öğrencilerimizle gurur duyuyorum. Öğrencilerimize destek veren, rehberlik yapan öğretmenlerimize ve Okul Aile Birliğimize çok teşekkür ediyorum. Nuri Pakdilli olmak bir ayrıcalıktır" dedi