ESKİŞEHİR' DE 11 ŞUBE

Gıda sektöründe kararlı bir şekilde büyümeye devam eden Hadim AVM Eskişehir' de 11 şube'ye ulaştı.Hadim AVM kaliteli ve güler yüzlü hizmetini Esentepe Mahallesi Eğitimciler Caddesi üzerinde 12 Nisan Cuma günü Eskişehirliler ile buluşturdu. Açılışı Hadim AVM Yönetim kurulu üyeleri ve Eskişehir halkının katılımı ile beraber yaptı.

Hadim AVM yeni mağazasında açılışa özel yüzlerce üründe kampanyalar ve indirimlerle Eskişehir halkını karşıladı. Bölge sakinleri tarafından yoğun ilgi gören açılışta birçok hediye ürün, promosyonlar ve ikramlar sunuldu.

KALİTELİ VE GÜLERYÜZLÜ HİZMET

Faiz artışları konut satışlarını olumsuz etkiledi Faiz artışları konut satışlarını olumsuz etkiledi

Eskişehirlilere güler yüzlü ve kaliteli hizmet anlayışı sunan Hadim AVM Esentepe Mahallesi Eğitimciler Caddesi şubesi 450 metrekare üzerinde 4 kasa ve 20 personeli ile hizmet verecektir.

Kaliteli hizmet anlayışıyla yüz binlerce müşterisiyle güvenilir ulusal marka olma hedefine doğru hızla ilerlediklerini aktaran Hadim AVM Genel Müdür Vekili Coşkun Baştürk: ''Hadim AVM her noktada hizmet standardı sağlayarak müşterilerine en iyi hizmeti en kaliteli şekilde veriyor. Yeni şubemizin mahallemize hayırlı olmasını temenni ederek, açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran Eskişehir Halkımıza teşekkür ediyorum'' diye konuştu.