Kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, Halkla İlişkiler ve Reklam Sorumlusu Volkan Kardaş ile Altyapı Sorumlusu İbrahim Işıkoğlu katıldı.

İnegöl Kafkasspor'dan Süper Amatör Küme Play-Off Takımlarına Başarı Dileği İnegöl Kafkasspor'dan Süper Amatör Küme Play-Off Takımlarına Başarı Dileği

İmza töreni sonrası konuşan Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, şunları söyledi: "İnegölspor olarak yeni bir yapılanmaya gittik. Geçtiğimiz günlerde kongremiz oldu. 10 gündür transferlerimiz hız kesmeden devam ediyor. Bugün geçen sene kadromuzda bulunan Hacı Mustafa kardeşimizle tekrar anlaştık. Anlaşmanın kulübümüze hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Kardeşimiz geçen sene kulübümüze çok iyi hizmet etmişti. İnşallah bundan sonraki süreçte de bu hizmetleri artarak devam eder."

Hacı Mustafa Karabulut ise "Geçen sene güzel bir ivme yakaladık ve Play-Off oynadık. Bu sene de farklı ve yeni bir oluşum oluyor. Bu oluşumda yer aldığım için mutluyum. İnşallah geçen sene oynadığımız en az Play-Off'u bu sene de kovalarız. Amacımız tabii ki şampiyonluk. Bu sene inşallah bu güzel yönetimle bu güzel oluşumla hedefe ulaşırız. Anlaşmamız iki taraf içinde hayırlı uğurlu olsun. Artık bizde buralı olduk. Ben burada olmaktan mutluyum. İnşallah hedeflerimiz doğrultusunda birleştik. Sonuca da inşallah hep beraber ulaşırız."ifadelerini kullandı.