Nefes alan deri ve file kombinasyonlarıyla beraber güçlü tutuş özelliğine sahip tabanlarıyla yürüme esnasında üstün performans göstermektedir.Columbia bot modelleri günlük kullanıma uygun olmanın yanı sıra doğa yürüyüşleri, tırmanma etkinlikleri ve koşu sporları gibi alanlara özel farklı teknolojilere de sahiptir. Tok duruşuna rağmen hafifliğiyle ayağı yormayan Columbia botların bilek kısmı ayağı iyice sardığı için sakatlanma durumlarında bileği korumaktadır. İçi tüylü, ön kısmı nubuk olup baldıra kadar uzanan modelleri kış mevsimi için oldukça idealdir. Columbia markasında kış mevsimine özel bot seçeneklerinin yanı sıra mont, atkı, bere, içlik, sweatshirt gibi farklı giyim ürünleri de mevcuttur.Barcin.com kalitesiyle istediğiniz Columbia ürününe tek tıkla sahip olabilirsiniz.

İsmail Kartal: Güçlü oyunumuzla rakibimizi yenmek istiyoruz İsmail Kartal: Güçlü oyunumuzla rakibimizi yenmek istiyoruz

Her Tarza Uyum Sağlayan Su Geçirmez Botlar

Açık hava sporlarından; dağcılık, doğa yürüyüşleri, tırmanış, kamp kurma etkinlikleri söz konusu olduğunda ayakkabı alanında ilk akla gelen firmalardan birisi de Columbia'dır. Her yaş grubuna hitap eden bot seçenekleriyle her sezon tasarımlarına yenilerini de eklemeyi ihmal etmiyor. Sorunsuz bir kış mevsimi yaşamak istiyorsanız, kullanılan teknolojileri inceleyerek sizin için en uygun olan botlara sahip olabilirsiniz.

Su ve rüzgar geçirmeyen, dayanıklı tabanlara sahip ve her türlü zeminde kolay tutuş performansı gösteren Columbia botlar günlük kullanıma ve outdoor gezilerine uygundur. Kış mevsiminde dışarıda vakit geçirmekten hoşlananların tercihi olacak botlar hem kaymayı hem de soğuğun içeri girmesini engellemektedir. Dik yokuşlarda, engebeli parkurlarda rahat adım atma imkanı sunan tabanlara sahip Columbia botlar, en zor hava koşullarında gönül rahatlığıyla tercih edilebilecek kaliteye sahiptir. Ayakları sımsıcak tutan, rüzgarı ve suyu engelleyen astarlara sahip botlarda gore-tex kumaşlar kullanılmaktadır. Bu kumaşlar ayakkabının su geçirmesine engel olmaktadır. Bir kullanıcının kış mevsimine özel olarak alacağı botlarda öncelik vermesi gereken iki özellik vardır. Birincisi; botların su geçirmemesi, ikincisiyse botların sıcak tutmasıdır. Columbia botlar bu özelliklerin hepsine sahip olmakla beraber, kullanılan farklı teknolojilerle kullanıcılarına üstün konfor sunuyor.

Sıcak ve Konforlu Adımların Öncüsü: Columbia Bot

Yansıtıcı görevi gören OmniHeat teknolojisiyle tasarlanan botlar, ayaktaki ısıyı geri yansıtarak ayağın sıcak kalmasına yardımcı olmaktadır. Bu teknoloji sadece ayak ısısını değil teri de geri yansıtmaktadır. Bu teknolojiye sahip olması yönüyle diğer botlara kıyasla %20 daha çok ısı avantajı sunan Columbia nefes alan kumaşlardan üretilmektedir. Dayanıklı ve hafif olması kadın, erkek, çocuk, genç, yaşlı demeden her yaştan kullanıcının ilgisini çekmeyi başarmaktadır. Columbia'nın ilk su geçirmez ve nefes alabilir kumaş teknolojisi olan OmniTech, ayakkabıdaki mikro delikli membran yapısıyla sıcak hava ile nemin dışarı atılmasını sağlamaktadır. Bunun yanı sıra bu özelliğiyle soğuk havanın içeri girmesine de engel olmaktadır. Siz de olumsuz hava koşullarında ayaklarınızı konfordan mahrum etmemek için BarcinOutlet üzerinden beğendiğiniz ayakkabılara %70'e varan indirim fırsatlarıyla sahip olabilirsiniz.