"SEN YERDE SÜRÜNMEYE DEĞİL , OMUZLAR ÜZERİNDE YÜKSELMEYE LAYIKSIN"
MHP İlçe Kadın Kollarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Dilek Kurşunel'in mesajı şu şekilde: "Ey Türk Kadını sen yerde sürünmeye değil , omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın.5 Aralık 1934 yılında yani bundan 85 yıl öncekadınların siyasi hayatta seçme ve seçilme hakları için harekete geçildi ve Seçim Kanunu'nda yapılan değişiklik ile kadınlar en demokratik haklarına kavuştular. Mustafa Kemal Atatürk'ün öncülüğü ile Türk kadınlarına verilen bu hak tüm dünyaya örnek olmuştur ve sonrasında İtalya 1948, Fransa 1951, İsviçre 1965 yıllarında kendi ülkelerinde bu hakkı tanımıştır.Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, 5 Aralık 1934'te kadınlara seslenişinde, bu hakkı kadınların selahiyet ve liyakatla kullanması gerektiğini söyledi. O dönemde Türk kadınları bu çağrıya uydu.Türkiye'de kadınlara milletvekili olma hakkının tanınmasının ardından yapılan seçimde Meclis'e 18 kadın milletvekili girdi ve yüzde 4.5 oranında temsil edildi."
"KADIN ATIL KALIRSA, İSTİKBALİMİZ RİSKE GİRECEKTİR"
"Türkiye Cumhuriyetini geleceğe taşıyacak olan yeni nesillerdir. Nitekim Atatürk yeni neslin yetişmesi ve eğitiminde birincil rol oynayan Türk toplumunun temeli kabul ettiği aileye ve ailenin de direği olarak gördüğü Türk kadınına çok büyük önem vermiştir.''...toplumun başarısızlığının asıl sebebi kadınlara karşı olan bilgisizlikten ileri gelir, bir toplumun bir organı faaliyette iken diğer bir organı işlemez ise o toplum felç olur"derken bu yaklaşımını dile getirmektedir. Unutulmamalıdır ki kadınlar bilimde, iş hayatında, sosyal, kültürel, sağlık, eğitim ve yaşamın var olduğu her alanda erkeklerle eşit haklara sahiptir"
Liderimiz sayın Devlet Bahçeli'nin de dediği gibi kadın atıl kalırsa, istikbalimiz riske girecektir. Onlarsız medeniyet kuru bir avuntudur.Devlet ve milletler kadınlara verdiği değer kadar güçlü ve kudretlidirler. Aileyi ayakta tutan kadındır. Aile ise milletin temel taşıdır. Kadın gelecektir, kadın gelecek nesillerin güvencesidir.Ben Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı olarak kadınlarımızın siyasette daha fazla rol alması gerektiğini hatırlatıyor ve partimize davet ediyorum.Kadınlarımız güçlendikçe milli uyanış yaygınlaşacak, milli diriliş ve dayanışma ruhu Türkiye'yi büyütecektir. Biz Millliyetçi Hareket Partisi olarak diyoruz ki, Kadınlar Güçlensin Türkiye Büyüsün. 5 Aralık Dünya Kadın Hakları günümüz tekrar kutlu olsun.Güçlü kadın güçlü Türkiye.Ne mutlu Türküm diyene"

Fatih Erbakan Yeniden Refahın Üye Sayısını Açıkladı Fatih Erbakan Yeniden Refahın Üye Sayısını Açıkladı