Caner Taban, İnegölspor'da Teknik Sorumlu Oldu Caner Taban, İnegölspor'da Teknik Sorumlu Oldu
İLK TOPLANTI
Sani Konukoğlu Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel: "Çok güzel bir oluşumun ilk toplantısını gerçekleştiriyoruz. Bundan sonra herkes İnegöl'de sizlerden bahsedecek. Yapılacak tüm faaliyetlere siz ön ayak olacaksınız. İnegöl'de kurulacak olan gençlik merkezi çalışmalarına yardımcı olacaksınız. Gençlikle ilgili tüm projeleri sizlerle birlikte hayata geçireceğiz. İnegöl Gençlik hizmetleri müdürlüğü kurulmadı ama biz bunun altyapısını hazırlıyoruz. Gençlik merkezimiz TOKİ konutları mevkiinde 3 dönüm arazi içerisinde inşaatı başlatıldı."
"Önümüzdeki Ekim-Kasım ayına kadar bitirilecek. Ondan sonra bu faaliyetlerin tamamı orada yürütülecek. İlçemizdeki okullardan 74 temsilcimiz olacaksınız. Bundan sonra yürüttüğümüz faaliyetlerde lokomotif görevi göreceksiniz. İnegöl'de belediyenin bir gençlik merkezi var. Oda faaliyetler yürütüyor. Bizde onlarla aşağı yukarı ortak işler yapacağız. Biz, gençlik ve spor bakanlığının yürüttüğü bütün organizasyonlarda biz avantajlı olarak ön planda olacağız. İnegöl'de faaliyet düzenlemek istediğimiz de sizlere haber vereceğiz ve siz okullarda öğrencileri organize edeceksiniz" Dedi.
GENÇLİK KAMPLARI
Yücel, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen gençlik kampları başvurularının 5 Mayıs 2014 tarihinde başlayacağını da duyurarak şunları söyledi: "Türkiye'nin değişik yerlerinde ücretsiz olarak kamplara katılacaksınız. 15 gün boyunca kamp yapacaksınız. Eğleneceksiniz."
" Kültürel faaliyetler yapacaksınız. Geleneksel olarak yapılan bir proje. Yurtdışı gezileri de olacak. seçilmiş olduğunuz için öncelikle bunlardan siz yararlanacaksınız. Bu kurduğumuz gençlik ve spor timi Türkiye genelinde yok. Türkiye'de ilk olan bir çalışma. Biz ne kadar iyi işlerle yaparsak örnek olacağız. Diğerleri bizleri takip edecek. İnegöl Belediyespor voleybol takımı maçlarına özel misafir olarak katılacaksınız"
İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Gençlik ve Spor Timi Gençlik Lideri Şule Dede de toplantıda Gençlik Merkezinin ve timinin amaçlarından bahseden bir slayt gösterisi sundu.
.