Avrupa'da kaybeden Fenerbahçe, Sivasspor'un karşısında Avrupa'da kaybeden Fenerbahçe, Sivasspor'un karşısında

Milli Mücadelenin 100. yılında 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından Kültürpark içerisinde 11 takım ve 59 sporcunun katılımıyla düzenlenen yarışmalarda kıyasıya mücadele yaşandı.

Genç kızlar 3000 ve genç erkekler 5000 metre yarışlarına, İnegöl Spor Lisesi damga vurdu. Dereceye giren okul takım ve ferdi sporculara kupa ile madalyaları Pazar günü gerçekleştirilecek kutlama programında verilecek.

4 takım ile 23 sporcunun katıldığı 3000 metre genç kızlar koşusunda ferdi sıralamada; Ebrar Bayram birinci, Duygu Çakan ikinci, Sude Tufan üçüncü, Hilal Akbulut dördüncü oldu. Takım sıralamasında ise İnegöl Spor Lisesi birinciliği, Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi ikinciliği, Naire Çikayeva Anadolu Lisesi üçüncülüğü, Salih İbrahim Kırcalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de dördüncülüğü elde etti.

7 takım ile 36 sporcunun katıldığı 5000 metre genç erkekler koşusunda ferdi sıralama ise şu şekilde; birinci Okan Işık, ikinci Ömer Kepek, üçüncü Samet Bacak, dördüncü Mehmet Faik Zengin. Takım sıralamasında da İnegöl Spor Lisesi birinci, Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi ikinci, Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü, Naire Çikayeva Anadolu Lisesi dördüncü oldu.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 100. yıldönümü etkinlikleri kapsamında ayrıca İlçe Spor Salonunda engelliler spor şenliği düzenlendi.

.