Görevi devreden Hasan Vezir yaptığı açıklamada "Uzun zamandır sahiplendiğim evim olarak gördüğüm Ertuğrulgazi Derneğinde Halk Oyunları, gençlik komisyonu yönetiminde ve son olarak da başkan olarak görev yaptım. Görev yaptığım süre zarfında her zaman derneğimizin adına yakışır görevler yaptık yardıma muhtaç kim varsa yanında olduk. Bu zamana kadar benimle birlikte görev yapan genç arkadaşlarıma abilerime teşekkür ederim. Bir hatam bir kusurum olduysa özür dilerim. Allah'a emanet olun başkanlığı devredeceğim Semih başkana Allah kolaylık versin. Allah yar ve yardımcısı olsun" dedi.



İnegöl Ertuğrulgazi Derneği Gençlik Kolları başkanlığına getirilen Semih Yıldız ise "Sevgili arkadaşlar değerli büyüklerim ben Semih Yıldız yeni gençlik komisyonu başkanıyım öncelikle bu görevi bana layık gören yönetim kuruluna teşekkür ederim. Bana görevi teslim eden Hasan kardeşime de yaptığı çalışmalardan hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Allah razı olsun kimsenin şüphesi olmasın ki tek amacımız derneğimizin adına yakışır faaliyetler aktiviteler yapacağız beraber eğlenip beraber öğreneceğiz. Sözlerime son verirken herkese geldiği için teşekkür eder hayırlı akşamlar dilerim." dedi.

Ege Denizi'nde 5 Bin Yıllık Kalıntılar Bulundu Ege Denizi'nde 5 Bin Yıllık Kalıntılar Bulundu



İnegöl Ertuğrulgazi Derneği Başkanı Faruk Toptaş da şunları söyledi: "Seçildiğiniz günden beri üstüne basarak gençlerimizi dernek çatısı altında buluşturmaya faaliyetlere programlara ortak etmeye özen gösteren bir yönetim anlayışınız sahibiz gençler ülkemizin ve derneğimizin yüz akı geleceğidir. Bu bağlamda bu akşam yeni bir kan değişikliğine gidiyoruz bundan önce hizmet eden gençlerimize teşekkür ederek yeni gençlik kolları başkanımız Semih Yıldız'a yeni görevinde başarılar diler sonuna kadar yönetim kurulu olarak desteklerimizi bildiririm."