Kulüp Başkan Vekili Ayhan Güney yaptığı açıklamada; "Her yıl geleneksel olarak organize ettiğimiz Yaz Spor Okulumuzu bu yıl tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi ve ilçemizi olumsuz yönde etkileyen Coronavirüs ( Covid 19 ) sebebi ile halkımızın salgından korunabilmesi adına alınan önlemler sebebi ile çalışmaları bir süre kısıtlanan spor kulüplerinin Bilim Kurulu kararı ile çalışmalarına 4 Ağustos tarihi itibarı ile yeniden başlayabileceği ve Sosyal Tesislerin kullanılabileceği açıklanmıştı. Açıklanan çalışma tarihine göre ara verdiğimiz Yaz Spor okulu çalışmalarımıza 10 Ağustos pazartesi günü saat 14.00 ile 18.00 arasında Halı Sahamızda yeniden başlıyoruz. Sosyal Tesislerimizi çalışma şartlarına göre yeniden hazırlamış bulunuyoruz"

KAYITLAR DEVAM EDİYOR

"Çocuklarımızın çalışabileceği halı saha alanı Sosyal mesafe dikkate alınarak planlandı. Dezenfekte çalışmaları yapıldı, dezenfektan aparatları hazırlandı. Ateş ölçme cihazlarımız tamamlandı; kısaca çalışmalarımıza katılacak çocuklarımızın sağlığı ön planda tutularak gerekli hazırlıklarımızı tamamladık. Yaz spor okulumuza gelmek isteyen çocuklarımızın kayıt işlemleri 17 Ağustos tarihine kadar devam edecektir. Kayıtlarımız tesislerimizde her gün saat 13.00 ile 22.00 arasında devam etmektedir"

İsmail Kartal: "Şampiyon olacağız" İsmail Kartal: "Şampiyon olacağız"

PAZARTESİYİ İPLE ÇEKİYORLAR

"Pandemi sebebi ile uzun bir süredir spor yapma imkanı bulamayan çocuklarımız Pazartesiyi iple çekiyor. Spor sağlıktır diyor, 2020 yılında İlçe Merkezinde Yaz Okulu çalışmalarını yapacağını açıklayan İnegöl Gençler Gücü Spor Kulübünün Yaz mevsimi nedeni ile sıcaktan arındırılmış, hijyen önlemleri alınmış,sosyal mesafe dikkate alınarak planlanan çalışma imkanı sağlanmış tesislerimize spor yapmak isteyen çocuklarımızı ve kayıt için velilerimizi bekliyoruz" dedi.