"REKABETİN OLDUĞU YERDE BAŞARI GELECEKTİR"

Gençlergücüspor tesislerinde düzenlenen imza töreninde Başkan Yardımcısı Ayhan Güney açıklamalarda bulundu: "Geçtiğimiz sezon Doğan spor Kulübünden Transfer edilerek aramıza katılan defans oyuncusu Veli Esen ile yeni sezon için anlaşmış bulunuyoruz. Öncelikle bu anlaşmanın hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Veli kardeşimiz geçtiğimiz sezon oynadığı futbol ve kişiliği ile Camiamıza kendini kısa zamanda sevdirdi ve başarılı bir sezon geçirdi. Yeni sezon için oluşturduğumuz Kadromuzda aramızda görmek istediğimiz Futbolcularımızdan bir tanesi idi yeniden anlaştığımız için mutluyuz. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi canla başla çalışarak Kulübümüzün başarısı için ter dökeceğine inanıyor, yeni sezonda başarılar diliyoruz" dedi.

Kafkasspor Teknik Direktörü Güldüren: "PlayOff oynamak istiyoruz" Kafkasspor Teknik Direktörü Güldüren: "PlayOff oynamak istiyoruz"

1997 doğumlu genç oyuncu Veli ESEN ise yaptığı açıklamada: "Geçtiğimiz sezon Gençler Gücü Ailesine katılmıştım. Burada Sporcuya gösterile ilgi ve değer karşısında yeni sezonda yine Kulübümde kalmak istedim. Yapmış olduğumuz görüşmeler olumlu sonuçlandı ve yeniden anlaştık. Kulübümde kaldığım için mutluyum, yeni sezonda aramıza katılan arkadaşlar ile Kulüp olarak iyi bir ekip olduk. Rekabet olacak, rekabetin olduğu yerde başarı gelecektir. Yeni sezonda güzel sonuçlar alacağımızı düşünüyorum. Bana güvenen ve takımda kalmamı isteyen Yöneticilerimize ve Erol Arslan hocam'a çok teşekkür ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı.