Gençlergücü Spor Kulübü basın sözcüsü Serhat Alan yaptığı açıklamada; "2020 / 2021 Amatör Futbol çalışmalarına başlamış bulunuyoruz. Geçtiğimiz iki sezon kadromuzda yer alan ve futbolu ve efendiliği ile Kulübümüze kendini sevdiren Yusuf Berkay GÖRÜRÜ kardeşimizle yapmış olduğumuz görüşmeler gayet olumlu geçti ve yeni sezon için anlaşmış bulunuyoruz. Futbolcu kardeşimiz yeni sezonda yeniden aramızda olmayı tercih etti. Tercihi bizleri memnun etti. Yeni sezonda her zamanki gibi kendisinden beklentimiz yüksek olacaktır. Öncelikle yapılan bu anlaşmanın Kulübümüze ve Futbolcumuza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum"

İnegölspor Kayserispor İle Eşleşti İnegölspor Kayserispor İle Eşleşti

"Bilindiği gibi Dünya ve Ülkemiz uzun bir zamandır Covid 19 virüs illeti ile mücadele ediyor,ancak hayat bir yandan devam ediyor. Normalleşme süreci içinde Bilim Kurulumuzun tavsiyeleri doğrultusunda her geçen gün yaşam ve çalışma imkanımız biraz daha rahatlıyor. Bursa Amatör Futbol Federasyonunun açıklamasına göre Süper Amatör Küme Eylül ayında başlayacağı söyleniyor,yapılan açıklamaya göre bizde çalışmalarımıza başladık hafta içinde Teknik Kadromuzu açıklayacağız sonrasında ise en kısa sürede iç ive dış transferlerimizin görüşmelerini yaparak yeni sezon için güçlü ve iddialı bir takım oluşturmak istiyoruz. Yönetim Kurulumuz tarafından yapılacak çalışmalar İlçemizin güzide basın mensuplarının desteği ile spor sever halkımıza ulaştırmaya devam ediyoruz" dedi.

Yusuf Berkay ise yaptığı açıklamada ise; "Yeni sezon için kulübümle yeniden anlaştığım için mutluyum,geride kalan iki sezon boyunca bu camiada güzel bir ortam oluştu,ortamın devamı için kalmayı tercih ettim.yeni sezon için çalışmalar başladığında en iyi şekilde hazırlanarak kulübümüzün hedefi ve benden beklentileri doğrultusunda katkı sağlayacağımı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.