Gençlergücü Spor Kulübü başkanı N.Kamuran Balkan yaptığı açıklamada; "İnegöl Gençler Gücü Spor Kulübü olarak 2020 / 2021 Amatör Futbol çalışmalarına başlamış bulunuyoruz. Bu doğrultuda; yeni sezon için teknik kadromuzu belirledik. 2020-2021 sezonunda uzun dönemdir Teknik Sorumlu olarak kulübümüze hizmet eden değerli kardeşimiz Erol Arslan ile Teknik Sorumlu olarak yeniden anlaşarak istikrarı tercih ettik. Erol hocamız bütün benliği ile Kulübümüze hizmet etmeye kendini adamış değerli bir spor adamıdır. Erol hocamız ile Teknik Sorumlu olarak yapmış olduğumuz imza töreni bir nevi semboliktir. Kendisi ile uzun yıllara dayalı dostluğumuz ve kardeşliğimiz vardır. Bizim imzamız gönüllere atılan imza olmuştur, yapılan anlaşmanın hayırlı olmasını temenni ediyor ve kendisine yeni sezonda başarılar diliyorum"

Beşiktaş'ta Oxlade-Chamberlain çalışmalara döndü Beşiktaş'ta Oxlade-Chamberlain çalışmalara döndü

"Ayrıca yeni sezonda geçtiğimiz yıl aramıza antrenör olarak katılan eski futbolcumuz değerli hocamız Süleyman Sipahi ile antrenör olarak yeniden anlaşmış bulunuyoruz, son olarak geçmişte futbolcu olarak kulübümüze hizmeti olan almış olduğu antrenörlük diploması ile yeni sezonda kulübümüzde antrenör olarak görev yapacak kardeşimiz Mevlüd Yardımcı ile anlaşarak teknik kadromuzu şimdilik tamamladık"

"Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından açıklanacak takvime göre antrenör ihtiyacımız olduğu takdirde gerekli takviyeleri yapacağız. Yapmış olduğumuz bu anlaşma ile Teknik Kadromuzu tamamladık. Hocalarımıza ve kulübümüze yapılan anlaşmaların hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor, hocalarımıza başarılar diliyoruz" dedi.