Kafkasspor Teknik Direktörü Güldüren: "PlayOff oynamak istiyoruz" Kafkasspor Teknik Direktörü Güldüren: "PlayOff oynamak istiyoruz"
Ergün Yıldız yönetimindeki Gençlergücü’nde yeni yönetim, ilk transferini İzmirspor’dan Fatih Koyugölge ile yaptı.

TEKNİK EKİP İLE TEKRAR ANLAŞTIK

Transfer Komitesi Başkanı İbrahim Ergün yaptığı açıklamada: “Kulübümüzün 22 Mayısta yapılan Olağan Genel Kurulu sonucunda göreve seçilen yönetim kurulumuz önce görev dağılımını gerçekleştirdi. Sonrasında ise transfer komitesini oluşturarak çalışmalarına başladı. Öncelikle Teknik Kadromuz ile yaptığımız görüşmelerde kendileri ile anlaşmaya vardık. Önümüzdeki günlerde imza töreni düzenleyerek yeni sezonda kadrolarımızı çalıştıracak Teknik ekibi spor kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.

SES GETİRECEK BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ
“Teknik Sorumlumuz Erol Arslan tarafından verilen transfer listesindeki isimlerden olan Fatih Koyugölge ile yapılan görüşmeler sonucunda kendisi ile anlaşmaya vardık” diyen Ergün, şöyle devam etti: “Fatih Koyugölge arkadaşımız geçmişinde Bursaspor dahil birçok önemli kulüplerde profesyonel olarak futbol oynamış ve önemli başarılara imza atmış önemli bir isim. Bu nedenle yaptığımız görüşmeler sonucunda transferi gerçekleştirdik. Bu transfer bizim için çok önemliydi oluşturacağımız kadromuz ile yeni sezonda ses getireceğimize inanıyoruz. Bu transfer camiamıza ve futbolcumuza hayırlı olsun”

HAYIRLI OLSUN
Fatih Koyugölge ise yaptığı konuşmasında: “Öncelikle bu transferin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum. Geçtiğimiz sezonda görüşmelerimiz olmuş fakat transfer kısmet olmamıştı. Bu sezon oluşturulacak kadro ile Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan kadroda yer almak ve faydalı olmak için elimden geleni yapacağım inşallah güzel hizmetlere imza atarız” ifadelerini kullandı.