Süper Amatör Ligde 19.hafta maçları dün oynandı. Gemlikspor"un bay geçtiği haftada Gençlergücü, ligin ilk devresinde 2-0 mağlup olduğu Duaçınarı ile karşılaştı. 5.dakikada Ömer, 37.dakikada da Özgür ile temsilcimiz 2-0 öne geçerken, karşılaşmanın 70.dakikası büyük bir hakem hatasına sahne oldu. Hakem Burak Şahin, gelişen Duaçınarı atağında ceza alanı önünde elle müdahale olduğu için düdüğünü çaldı. Pozisyonu devam ettiren Duaçınarı"nda Mehmet topu ağlarla buluşturunca Şahin, faul yerine orta çizgiyi gösterdi. Gençlergücü"nde futbolcular hakem Şahin"e uzun süre itirazda bulunsa da karar değişmedi.82.dakikada da Duaçınarı"ndan Okan ilk sarı kartı olmamasına rağmen hakem Burak Şahin"in kurbanı oldu ve 2.sarıdan kırmızı kartla oyundan atıldı. Okan, ilk sarı kartı görmedim dese de hakem Şahin"e dinletemedi. Hakem Burak Şahin"in 6 numara yerine yanlışla 9 numara yazdığı ve bundan dolayı Okan"ı attığı iddia edildi.

Caner Taban, İnegölspor'da Teknik Sorumlu Oldu Caner Taban, İnegölspor'da Teknik Sorumlu Oldu

İNEGÖL, 3 PUANI 3 GOLLE ALDI

Ligde BAL iddiası olmayan, altyapıdaki oyuncuların maç sayılarını artıma amacıyla lige katılan İnegölspor, Akçalar"ı konuk etti. 2"de Kadir, 7"de Egemen"in gollerine Akçalar 35"te Selim ile cevap verdi. İlk yarı 2-1 Bordo Beyazlıların üstünlüğü ile sona erdi. 90+1"de Egemen 2.sarıdan atıldı. 90+2"de Muhammet, farkı 2"ye çıkaran golü filelerle buluşturdu. Karşılaşma ev sahibi İnegölspor"un 3-1"lik üstünlüğü ile son buldu.

YENİCE, 1 PUANLA DÖNDÜ

Zirve takibini sürdüren iki takım Bağlarbaşı ile Yenicespor, Bağlarbaşı Sahasında karşı karşıya geldi. Temsilcimiz deplasmandan 2-2"lik skor ve 1 puanla döndü. Bu sonuçla Gemlikspor"un dinlendiği haftada 2.sıraya yükseldi. Yenicespor"un golleri Emrah"tan geldi.