İnegöllü Futbolcuya Avrupa Kancası İnegöllü Futbolcuya Avrupa Kancası


10 kişi oynadıkları maçta deplasmanda Bağlarbaşı'nı mağlup ettiklerini kaydeden Turan; "Kalan 7 haftada 2 hükmen galibiyetimiz olacak. 3 maçımızı İnegöl de, 2 maçta deplasmanda oynayacağız. Kalan 7 maçtan en iyi puanları alarak ligi mümkün olduğunca üst seviyelerde bitirmek istiyoruz" dedi.

İnegöl Gençler Gücü Spor Kulübü Genel Kaptanı Osman Turan yaptığı açıklamada; "2 Şubat Pazar günü deplasmanda karşılaştığımız Bağlarbaşıspor maçını 2-1 kazandık,özellikle ikinci yarıda Veli'nin atılmasıyla 10 kişi oynayan takımımız üst düzey bir mücadele sergiledi ve maçı kazanmayı bildi. Bu galibiyette emeği olan Teknik Kadromuz ve Futbolcularımızı tebrik ediyorum. İkinci yarıda geride kalan 4 maçta sonunda deplasmanda 2 galibiyet iç sahada 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldık ve ikinci yarıda 7 puan topladık. Geride kalan 15 hafta sonunda puan sıralamasında 25 puan ile 5 sıradayız. Ligin bitmesine 7 hafta kaldı. Kalan 7 haftada 2 hükmen galibiyetimiz olacak ,3 maçımızı İnegöl de, 2 maçta deplasmanda oynayacağız. Kalan 7 maçtan en iyi puanları alarak ligi mümkün olduğunca üst seviyelerde bitirmek istiyoruz"
"Sezon başında hedefimizi Play-Off Gruplarına kalmak olarak açıklamıştık ancak geride kalan 15 haftanın büyük bölümünde hakem hatalarına ve gösterdikleri haksız kırmızı kartlar sonucu cezalı futbolcularımızın fazla olması sebebi ile hedefimizden uzaklaştık. Hakem hataları olacaktır elbette ama bir çok maçta kasıtlı yönetim olduğu gibi olmayan şeyleri varmış gibi gösteren ve oyuncularımızın fazla ceza almasını sağlayan hasta ruhlu bazı hakemlerin kurbanı olduk. Kasıtlı bir şekilde emeğimizi ve hedefimizi bizden koparıp alan hakemleri bir kez daha Allaha havale ediyoruz. Önümüzdeki haftayı maç yapmadan 3 puan alarak kapatacağız. Kalan maçlarımızda hedeften uzak olmamız münasebeti ile ligin kaderi ile ilgili Kulübümüz adına bazı istenmeyen sözler duyuyoruz. Gençler Gücü Spor Kulübü olarak son maçımıza kadar sahaya çıkıp gerektiği gibi mücadelemizi yapacağız. Hiç bir kulübün kaderi ile ilgili belirleyici olmayacağız. Bu beklenti içinde olanlara ise en güzel cevabı Teknik kadromuz ve futbolcularımız saha içinde yapacakları mücadele ile vereceklerdir. Her şeyin hayırlısı olsun temennisinde bulunuyor ve herkese hedefleri doğrultusunda başarılar diliyorum" dedi.

Ali EKİNCİ ORHANİYESPOR'DA
Osman Turan, Ali Ekinci'nin Orhaniyespor'a transfer olduğunu da kayderek; "2019-2020 Sezonu 2.Amatör Küme önümüzdeki hafta başlıyor,uzun bir aradan sonra Liglere katılacak olan İnegöl'ün güzide kulüplerinden Orhaniye Spor tarafından gelen talep doğrultusunda kaptanımız Ali Ekinci'nin Orhaniye Spor kulübüne transfer olmasına müsade ettik. Kaptanımıza kulübümüz adına vermiş olduğu hizmetler sebebi ile teşekkür ediyor,bu vesile ile hafta sonu başlayacak olan 2.amatör kümede yer alan İlçemiz takımlarına başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu.