Genç Saadet İnegöl'de devir teslim heyecanı yaşandı. Bursa İl Gençlik Kolları, İnegöl İlçe Gençlik Kolları ve İnegöl Ana Kademe Yönetiminin istişareleri neticesinde İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevine Teşkilatlanma Başkanı Uğur Şen getirildi.

İlçe Başkanı Hasan Eroğlu yaptığı çalışmalarından dolayı Abdullah Akyüz'e ve ekibine teşekkür ederek görevi devralan Uğur Şen'e yeni görevinde başarılar diledi.

Eski Başkan Abdullah Akyüz yaptığı açıklamasında, "Gençlik, toplumun hazinesidir. Bu hazinenin işlenerek ve geliştirilerek milletimiz, ülkemiz, coğrafyamız ve dünyamıza faydalı bireyler, yüksek ahlaklı sahibi, nitelikli nesiller yetiştirilmesi en mühim meseledir. Bu konuda gayret gösteren Milli Görüş Hareketi ve onun temsilcisi olan Saadet Partisi de en dinamik ve en güçlü gençlik yapılanmasına sahiptir. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da görevi beraberce yürüttüğümüz arkadaşlarımızın gayretinden daha fazla gayreti görevi devrettiğimiz kardeşlerimizin de göstereceğinden şüphemiz yoktur. Allah yardımcınız olsun" dedi.

Şanlıurfa'da Yeniden Refah Sürprizi: Mehmet Gülpınar Kimdir Şanlıurfa'da Yeniden Refah Sürprizi: Mehmet Gülpınar Kimdir

Görevi devralan Uğur Şen de kendilerine yüklenen sorumluluğun farkında olduklarını ve bu ağır mesuliyetin gerektirdiklerini yapma gayretinde olacaklarını vurguladı.

Şen, "Hareketimizin ve partimizin en dinamik teşkilatı olan gençlik kollarımıza bugüne kadar emek vermiş olan bütün büyüklerimize ve başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu yolda mücadele ederken dünü bilerek, yarına bugünden hazırlanma gayreti içerisinde olacağız. Gençlik çalışmalarımızın kalitesi ve niteliği camiamızın geleceğinin şekillenmesi bakımından büyük bir önem arz etmektedir. Çelikleşmiş gençlik teşkilatlarımızın azmi, gayreti ve heyecanıyla partimizin daha da güçlenmesine vesile olacak çalışmaları gerçekleştirmek için canla başla gayret edeceğiz" diye konuştu.