ZİRVEDEKİ YERİNİ SAĞLAMLAŞTIRDI

Gençlergücü adım adım Süper Amatör Lig'e ilerliyor. Temsilcimiz zirve mücadelesi veren Kerametspor'u 2-0'la geçerek zirvedeki yerini sağlamlaştırdı.

3 MAÇI DA KAYIPSIZ GEÇİRDİK

Kulüp Başkan Vekili Ayhan Çamlıdağ yaptığı açıklamada;

"20 Kasım Pazar günü İnegöl Kurtuluş Sahasında grubumuzda 2.sırada yer alan Orhangazi Kerametspor takımı ile yaptığımız ve grupta 1.sıradaki yerimizi sağlamlaştırmak adına çok önem verdiğimiz maçı futbolcularımızın göstermiş olduğu güzel futbol sonrasında genç futbolcumuz Resul'un ayağından bulduğumuz 2 güzel gol ile maçı 2-0 kazanarak 2.sıradaki Orhangazi Keramet Spor ile puan farkını 6 ya çıkarmış olduk.

Futbol Tertip Komitesi tarafından açıklanan lig takvimine göre 1.Amatör Küme'de 8 günde 3 maç oynandı. Oynadığımız 3 maçı da kayıpsız geçmeyi bildik" dedi.

PANAYIRLA KARŞILAŞACAĞIZ

"Şampiyonluk yolunda emin adımlar ile yolumuza devam ediyoruz" diyen Çamlıdağ; "Bugüne kadar her şey yolunda gitti bu süreçte aldığımız sonuçlar ile bizleri mutlu eden başta Teknik Kadromuz olmak üzere bütün futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Artık önümüze bakıyoruz şimdi ise 27 Kasım Pazar günü Panayır sahasında saat 15.00'de yine grubun iyi takımları arasında gösterilen Panayırspor ile önemli bir maçımız var.

Rakibimiz genç ve mücadele eden bir takım bu maçta puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Hazırlıklarımıza bu yönde devam ediyoruz. Panayırspor maçını kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz.

TOFAŞ'ın pilot okulu Türkiye üçüncüsü oldu TOFAŞ'ın pilot okulu Türkiye üçüncüsü oldu

Pazar günü saat 15.00'de Panayır Sahasında karşılaşacağımız Panayır Spor maçına vakti olan değerli dostlarımızı bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

KURAL HATASI YAPTI

Gençlergücü Başkan Vekili Ayhan Çamlıdağ, Kerametspor'un kendileriyle oynadıkları maçta kural hatası yaptıklarını aktardı. Çamlıdağ;

"Sezon başında açıklanan futbol kurallarına göre Bölgesel Amatör Lig, Süper Amatör Küme ve 1.Amatör Kümelerde yaşı küçük futbolcu olarak 1998-1999 ve 2000 doğumlu en az 2 futbolcu yazılmalı ve 1 tanesi maç içinde mutlaka süre alması gerekmektedir.

2001 ve ya daha küçük futbolcu yazılması ve oynatılması halinde oynatan takım 3-0 hükmen mağlup sayılır kuralı uygulanmaktadır. Rakibimiz maç öncesi verdiği esame listesinde sahaya 2002 doğumlu bir futbolcu çıkarmış ve kural hatası yapmıştır. Bu önemli hatayı maç öncesi tespit ettik ve maç içinde rakibimize bildirdik.

Maç skoru aleyhimize sonuçlanmış olsaydı gerekli itiraz yapılarak 3-0 hükmen maçı kazanacaktık. Ancak 90 dakika sonunda 2-0 kazandığımız için itiraz etmeye gerek kalmamıştır. Bu vesile ile İlçe takımlarımızın bu konuya dikkat etmelerini hatırlatmak isterim" diye konuştu.

FURKAN AYHAN AMELİYAT OLDU

Çamlıdağ, futbolcuları Furkan Ayhan ile ilgili olarak da şunları söyledi:

"Sezon başında kadromuza dahil ettiğimiz ve kendisinden çok şey beklediğimiz futbolcumuz Furkan Ayhan sezon hazırlıkları esnasında Kurtuluşspor maçında aldığı darbe sonucunda sakatlanmıştı.

Tedavi süreci tamamlanmış ve sezonun ilk maçı olan Kanal Boyu Nilüfer Spor maçında sakatlığı yeniden nüksetmiştir. Yapılan kontroller sonucunda futbolcumuzun çaprak bağ ve menisküs problemi olduğu anlaşılmıştır.

Futbolcumuz Bursa Özel Esentepe Hastanesinde başarılı bir ameliyat geçirerek dinlenme sürecine geçmiştir. Kulüp olarak hazırlık maçımızda sakatlanan ve ameliyat olması gerek futbolcumuza gereken desteği vererek sorumluluğumuzu yerine getirmenin huzurunu yaşıyoruz.

Furkan kardeşimize Allahtan acil şifalar diliyor en kısa sürede tekrar sahalara dönmesini bekliyoruz"