Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel merkezi tarafından başlatılan fikir duvarı çalışması İnegöl'de de yapıldı.

Sani Konukoğlu Camisi önüne kurulan fikir duvarında vatandaşa, 'Siz söyleyin, ekonomi nereye gidiyor?' diye soruldu. Yoğun ilgi gören duvara vatandaşlar, cevaplar vererek kendi düşüncelerini yazdı.

İlçe Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Uğur Şen yaptığı açıklamada; "Yoksulluk sınırının altında yaşayan 20 milyon vatandaşımız; hayatını idame ettirmek için işe gitmek, esnafımız dükkanını açmak, pazarcımız tezgahını kurmak zorundadır. Milyonlarca vatandaşımız için; ne hayat evde kalınca devam edebilecek kadar kolay, ne de evler dışarı çıkmadan yaşama fırsatı sunacak kadar yeterlidir. Bugün, ekmeğini kazanabilmek için dışarı çıkmak zorunda olan esnafımızın ve gündelik işlerde çalışan işçilerimizin, gerekli gördükleri takdirde yaşamlarını evlerinde geçirmeyi seçme hakkı gasp edilmiştir. Bu gerçekler göz ardı edilerek, sadece sosyal medya kampanyalarıyla salgınla mücadele etmek mümkün değildir."

"Kendi toprağında üretici olan Anadolu insanımız, büyük şehirlere taşınarak tüketici konumuna düşmüştür. Üretimin azalmasıyla piyasadaki ürün ihtiyacı ithalat ile karşılama yoluna gidilmiştir. Yanlış politikalar sonucu halkımız yoksullaştırılmıştır. Esnafımız kepenk kapatmak zorunda kalmakta, işveren işçisinin maaşını ödeyememekte, pazarcımız tezgahını kuramamakta, veliler öğrencilerinin eğitim masraflarını karşılayamamaktadır. Asgari ücret karşılığında çalışan vatandaşlarımızı ev kirası ve faturaları karşılayabilmesi imkansızlaşmıştır. Türkiye'de mevcut kapasitenin kullanarak, kendi ekonomik değerleri üzerinden yükselen ve adil paylaşımı esas alan bir ekonomik düzen tesis edilmelidir."

CHP İnegöl'de Seçim Çalışmalarını Yoğunlaştırdı CHP İnegöl'de Seçim Çalışmalarını Yoğunlaştırdı

"Rakamların değiştirilerek sunulması, kağıt üzerindeki oynamalar yarayı iyileştirmeyecek aksine sorunları daha da derinleştirecektir. Bizler Saadet Partisi İnegöl İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı mensupları olarak biliyoruz ki; hedefe kitlenmiş ve iyi işler yapmayı en önemli vazife olarak görenler için her zaman imkan vardır. Ülkemizin müreffeh bir ülke olabilmesi için üzerimize düşen vazifelerin farkında ve bu doğrultuda çalışmaya her zaman hazırız. Durun kalabalıklar bu sokak çıkmaz sokak diyor ve adil ekonomik düzen idealimizi bir kez daha yenileyerek tüm bu sorunların çözümünün orada olduğunu bildiriyoruz." diye konuştu.