YAZARLARIMIZLA ÇAMLICA'DA BULUŞTUK

Çamlıca Restoran'da gerçekleştirilen akşam yemeğinde GenelYayın Yönetmenimiz Ömer Şen, Sorumlu Yazı İşleri Müdürümüzü Özgür Yıldırım, gazetemiz genel yayın danışmanı ve köşe yazarı Ayhan Bayraktar ile Yazı İşleri Müdürümüz Cem Taşkıner'in yanı sıra köşe yazarlarımız Ahmet Taştan, Abdulvasih Duran, Ali Yoran, Ali Doğru, Ali Ziya Yılmaz, Hamza Süngü, Melik Özmen, Özer Yılmaz, Turhan Şahin, Vedat Baykay, Yavuz Turhan, Yusuf Arslan ve Yusuf Şehitoğlu katıldı.

FARKLI GÖRÜŞLERİ AYNI ANDA BARINDIRABİLİYORUZ

Yemeğin ardından konuşan Genel Yayın Yönetmenimiz Ömer Şen; "İnegöl'ün özgür gazetesi sloganıyla yola çıkan gazetemiz 17 yılını tamamladı. 18 yaşında genç bir delikanlı gibi İnegöl'e karşı kendini sorumlu gören, İnegöl'ün sorunlarını irdeleyen, doğruları ve yanlışları cesurca ifade edebilen bir gazete olarak yolumuza devam ediyoruz. Çalışan kadromuzun yanı sıra yazarlarıyla da güçlü bir gazete konumundayız. Geçmişte de bir çok değerli isim köşe yazıları ile gazetemize destek verdi. Hepsine çok müteşekkiriz. Bundan sonra da değerli kalemlerimizle farkımızı ortaya koymaya devam edeceğiz. Farklı görüşleri aynı anda barındırabilen İnegöl'ün Bursa'nın değil belki de Türkiye'nin ender gazetelerinden biri noktasındayız.

Özgür Özel’den Şükrü Genç’e çağrı Özgür Özel’den Şükrü Genç’e çağrı

YAZARLARIMIZ ZENGİNLİĞİMİZ

Her bir köşe yazarımız, her biryazısı bizim açımızdan değerli. Fikirlerine her daim saygıyla yaklaştığımız yazarlarımız, bizim zenginliğimiz. Sizlerin varlığı, gazetemizde yazmanız bizleri mutlu ediyor. İnşallah daha uzun yıllar birlikte irdelemeye, sorgulamaya ve yazmaya devam ederiz" dedi.

Şen, katılımlarından dolayı tüm yazarlarımıza teşekkür etti. Program sonunda köşe yazarlarımıza plaket takdim edildi.Genel Yayın Yönetmenimiz Ömer Şen, şehir dışında olmaları ve daha önceden planlanan programlarıs ebebiyle yemeğe katılamayan yazarlarımız; Recep Akakuş, Mustafa Oral, Mehmet Nuri Memiş, Dr.İlkay Aycan, Hasan Hüseyin Yılmaz, Serdar Sevinç, Feyyaz Soylu'ya, plaketlerinin ayrı bir davetle takdim edileceğini belirtti.Yemek sonrası çay sohbetinde, yazarlarımız görüş ve önerilerini paylaştılar.

GELECEK NESİLLERE VESİKA OLACAK

Köşe yazarlarımızdan Abdulvasih Duran yaptığı teşekkür konuşmasında; GençGazete'nin Ömer Şen gibi İnegöl İmam Hatip Lise'sinde öğretmenlik yaptığı öğrencileri tarafından kurulduğunu, bundan da onur duyduğunu söyledi. Gençgazete'de yazmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Duran hoca, gazetedeki tüm köşe yazarlarının birbirinden değerli yazılar yazdıklarını ve hepsini takip ederek görüşlerinden çok faydalandığını belirtti.

Köşe yazarlarımızdan Turhan Şahin de; İnegöl tarihinde arşivlenen tüm gazeteleri incelediğini, içerik ve köşe yazarları ile GençGazete'nin farkını ortaya koyduğunu söyledi. Gazete yayıncılığının öneminden de bahseden Şahin, gazete içeriğinin ve köşe yazılarının gelecek nesillere miras kalacak olan birer vesika olduğunu belirtti. Özgür ve kucaklayıcı yayınından dolayı da GençGazete yöneticilerine teşekkür etti.

İNEGÖL'ÜN CİDDİ BİR POTANSİYELİ VAR

Köşe yazarlarımızdan Melik Özmen de; "Gazetenizde yazmanın mutluluğunu yaşıyorum. Sporun değeri ve önemi, gençlerin spora yaklaşımı, sporun bizlere katkıları konularında yazmaya gayret sarf ediyorum. İnegöl'ün ciddi bir potansiyeli olduğunu düşünüyorum. Bu potansiyeli ortaya çıkarma adına hepimizin gayret içinde olması önemli. Biz de bu doğrultuda yazılarımızı sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Özer Yılmaz da yazılarında siyasetten uzak bizi biz yapan ortak değerler üzerinde yazılar yazdığını aktararak; "Sürekli yazmak bizleri aynı zamanda geliştiriyor. Eğitim başta olmak üzere bir çok konuda kafa yormamız, bilinç oluşturmamız gerekiyor. Bu anlamda yazılarımıza yer vermeniz bizleri mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.