Projenin sponsoru olan Starwood Orman Ürünlerinin OSB'de bulunan fabrikasını ziyaret eden Emine Örnek Okulları 12. sınıf öğrencileri, önce fabrikayı gezdiler, akabinde toplantı salonunda son eğitimlerini aldılar.

Öğrencilerin dikkat etmesi gerekenler Öğrencilerin dikkat etmesi gerekenler

LİDERLİK EĞİTİMİMİZ VAR

Seminer öncesinde bir açıklama yapan Mind Up Eğitim ve MCW Danışmanlık Şirket sahibi, Eğitim Danışmanı ve Yazar Zafer Polat Koyuncu, "Bugün çok kıymetli bir proje için buradayız. Okul ve sanayi işbirliği ile geleceğin liderleri projesinin bugün 12. sınıf öğrenciler için son adımını gerçekleştireceğiz. Çok güzel bir liderlik eğitimimiz var. Örnek Okullarının öğrencileri gelişime sürekli devam eden ve her zaman kendini yenileyen, çağdaş eğitimi benimseyen bir yapıda, kendini geliştirmek için bu tarz fırsatları da değerlendirmeye devam ediyor. Sağ olsun Starwood A.Ş. ve Hüseyin Yıldız da bizlere bu konuda destek olarak, öğrencilerimizin gelişimine katkıda bulunmak, değer yaratan, iz bırakan, fark yaratan liderler haline gelmesi için bu eğitimin sponsoru oldu ve bugün de biz finali Starwood A.Ş.'de fabrikada gerçekleştirelim istedik. Bugün öğrencilerimiz hem fabrikayı gezecekler hem de liderlik eğitimlerini tamamlayacaklar, sertifikalarını alacaklar. Çok keyifli bir projeyle inşallah bir çok sanayiciye ve eğitim kurumuna da örnek olmuş olacağız" dedi.

SORUN ÇÖZEN GENÇLER

Kısa bir açıklama yapan Emine Örnek Okullarını sahibi Emin Örnek ise, "Soru çözen değil, sorun çözen gençler yetiştirmeliyiz" diye konuştu.

TECRÜBELER EVLATLARIMIZA AKTARILSIN

Starwood Orman Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yıldız ise, "Evlatlarım Emine öğretmenin okulunda okuyor. Çok mutluyuz, gururluyuz. Güvenle evlatlarımızın geleceği hazırlanıyor. Polat hocamla yıllardır beraber çalışıyoruz. Hem Starwood'un mesleki eğitimleri ve Starwood akademinin gelişmesinde kurulmasında Polat hocamın çok büyük emeği var. İstedik ki sanayide edindiğimiz bilgiler, tecrübeler evlatlarımıza aktarılsın. Emine öğretmenimiz de teveccüh etti, programı kabul etti. Bence çok faydalı bir çalışma olacaktır. İnşallah diğer sanayicilerimize ve diğer okullara da örnek olur. Sanayide elde ettiğimiz bu bilgiler, sadece bizde kalmaz ve öğrencilerimize aktarılır. Çocuklarımız da ileride edinmek istedikleri meslekler konusunda kendilerine fikir verirler" şeklinde konuştu.