BAĞIMLI OLMA ÖZGÜR OL

Okullar'da Ders Saatleri Kısalıyor mu? Okullar'da Ders Saatleri Kısalıyor mu?

Yeşilay Kulübü danışman öğretmenler eşliğinde okul öğrencileri ve gönüllü velilerin katılımıyla okul önünden başlayan yürüyüş Heykel önünde son buldu. Pankart afiş ve sloganlar eşliğinde gerçekleşen yürüyüşte her türlü bağımlılığa karşı topluma önemli mesajlar verilmeye çalışıldı.

Heykel önünde oluşturulan stantlarda aydınlatıcı broşürler ve görsel eserler izleyicilerin ilgisine sunuldu. Bağımlılıkla mücadele adı altında öğrencilerin rol aldığı skeci ve Yeşilayım adlı müzikal gösteri beğeniyle izlendi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gazipaşa Ortaokulu müdürü Ahmet YAKIŞIKLI: "okul olarak akademik, sportif etkinliklerin yanında sosyal kültürel etkinliklere de büyük önem vermekteyiz. Bu bağlamda Gazipaşa Ortaokulu olarak Yeşilay Haftası nedeniyle "Bağımlı Olma Özgür Ol "temalı farkındalık etkinliği düzenleyerek bağımlılığın zararları hakkında İnegöl halkına önemli mesajlar verdik.

Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen idareci ve öğretmen arkadaşlarımı, göz bebeğimiz öğrencilerimi tebrik ediyor, bizlere her türlü desteği sunan İlçe Kaymakamımız Sayın Şükrü GÖRÜCÜ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali DOĞRU'ya Gazipaşa ailesi olarak içten teşekkürlerimi sunarım." Dedi.