Kulüp tesislerinde düzenlenen sertifika töreni öncesi açıklama yapan Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu, yaz futbol okullarına katılarak eğitim gören öğrencileri tebrik etti. Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir ise "Çocuklar öncelikle hepinizi tebrik ediyorum. Bizde sizin bulunduğunuz bu durumlardan geçtik. Sizden ricam önce okumanız, eğitiminizi tamamlamanız. Pandemi sonrasında inşallah okullarınızda başarılı olursunuz. Hayattan umduğunuz şeylerin gerçekleşmesini diliyorum. Tekrardan başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

İnegöl Kafkasspor'dan Süper Amatör Küme Play-Off Takımlarına Başarı Dileği İnegöl Kafkasspor'dan Süper Amatör Küme Play-Off Takımlarına Başarı Dileği

Gençlik Gelişim Program Sorumlusu Özgür Şahin de; "Temmuz ayında startını verdiğimiz futbol yaz okulu çalışmalarımız ağustos ayı sonunda tamamlandı. İki dönem olarak planladığımız çalışmalar neticesinde birçok sporcu ile tanışma fırsatı yakaladık. Yetenekli, gelecek vadeden ve futbola yatkın sporcularımızı altyapımıza kazandırma şansımız oldu. Pandemi döneminde evlerinde hareketsiz kalan çocuklarımız yaz okulu ile şenlik havasında iki ay boyunca spor yaptılar. Stadyum da, profesyonel takım sahasında ve altyapı sahasında eğlenceli çalışmalar ile kendilerini gösterme şansları oldu. Birinci ve ikinci dönem yaklaşık 600 sporcumuzun katılımı ile 2021 futbol yaz okulunu tamamlamış olduk. Antrenör arkadaşlarım bu yoğun süreçte çok yoruldular. Çalışmalar boyunca fedakarca çalışan tüm antrenör arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim. Yaz okulları İnegöl'de birçok kulüp tarafından ve belediyemiz bünyesinde farklı spor branşlarında çalışmalar yapıldı." dedi.