İNEGÖL'DE RAMAZAN'IN KONUĞU

Devalüasyon Nedir? Devalüasyon Olursa Ne Olur? Devalüasyon Nedir? Devalüasyon Olursa Ne Olur?

İnegöl Online ve Genç Gazete'nin sosyal medya hesaplarında yayınlanan İnegöl'de Ramazan programının konuğu İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ oldu.

40 BİN M2 VE TEK KAT

Uğurdağ, fuar alanını 80 bin metre kare olarak planladıklarını ancak yükselen maliyetler nedeniyle projenin 40 bin metrekare ve tek kat olarak hayata geçirilmesi için çalıştıklarını söyledi.

MUTLAKA OLACAK

Fuar alanının son durumu hakkında konuşan İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ "Fuar alanı ile alakalı farklı gelişmeler var ama ben her daim söyledim bu fuar alanını bizler İnegöl'e kazandırmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bundan kimsenin tereddüdü olmasın. Artan maliyetlerden ve gelmeyen desteklerden dolayı tek katlı olarak yapmayı planlıyoruz, bu bir seçenek. 80 bin metrekare fuar alanı olarak planlamıştık biz bunu 40 bin metrekareye düşürebiliriz. Şuan 16 bin 500 metrekare alanda fuar yapıyoruz. Projeden vazgeçmiyoruz çaresizlik varsa çözüm de var. 80 bin metrekareye gücümüz yetmiyorsa gücümüz 40 bin metrekareye yetiyorsa onu yapalım. Şehrimiz bir aktivite kazansın bir yenilenme kazansın, sonuçta fuar alanını 2 katına çıkaracağız bu az bir yükseliş değil. Biz yatırımı yapmışken 50-100 yıl taşısın istiyoruz. Onun için projemiz devam ediyor" diye konuştu.